maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

CINC DETALLS QUE HAS DE SABER SOBRE L’AUGMENT DE PÒMULS

CINC DETALLS QUE HAS DE SABER SOBRE L’AUGMENT DE PÒMULS

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Cinc detalls que has de saber sobre l’augment de pòmuls

El Dr. Gorina Faç és un doctor de primer nivell especialitzat en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial. És expert en implants dentals, cirurgia estètica facial, medicina estètica, cirurgia oncològica de cap i coll, cirurgia ortognàtica, cirurgia de glàndules salivals, cirurgia oral, empelts ossis i extracció de queixals del seny.

 

1. FREQÜÈNCIA DE L’AUGMENT DE PÒMULS

Una de les peticions més sol·licitades en una consulta de cirurgia estètica és l’augment dels pòmuls. Les pacients volen una cara més definida amb més corbes. Això s’aconsegueix amb l’augment del pòmul. Un dels procediments es basa en projectar més l’àrea malar, o el pòmul en altres paraules.

 

2. RAONS DE LA CIRURGIA DE PÒMULS

Les pacients observen que a causa de l’edat el pòmul va descendint i genera arrugues més marcades en el solc nasogenià i una cara més rodona sense definició harmònica.

 

3. PROCEDIMENT DE L’OPERACIÓ

Es poden utilitzar diverses tècniques: la més utilitzada és aplicant àcid hialurònic reticulat d’alta densitat a la zona malar i s’aconsegueix un resultat immediat sense cirurgia. Una altra tècnica es realitza col·locant unes pròtesis (per via intraoral) sobre l’os malar, en casos amb molt poca projecció i que el pacient vulgui un resultat definitiu.

 

4. PROCÉS DE RECUPERACIÓ

Depenent de la tècnica emprada la pacient pot fer vida social després del procediment si ha sigut mitjançant injecció d’àcid hialurònic. Si s’ha col·locat una pròtesi la recuperació va de 7 a 10 dies aproximadament.

 

5. REVISIONS I RESULTAT DEFINITIU

El tractament és definitiu si col·loquem pròtesis. Si posem àcid hialurònic cal fer revisions anuals per anar fent petits retocs.

[/et_pb_text][et_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” email=”community@marlonbranding.net” title=”Estàs interessat/interessada en aquest tractament? Pregunta’ns!” custom_message=”NOM: %%Nom%% EMAIL: %%Email%% MISSATGE: %%Missatge%% ” use_redirect=”off” success_message=”El seu formulari s’ha enviat correctament. De seguida ens posarem en contacte. Gràcies.” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [et_pb_contact_field field_title=”Nom i Cognoms” field_type=”input” field_id=”Nom” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”]

 

[/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Email ” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Missatge” field_type=”text” field_id=”Missatge” required_mark=”off” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][/et_pb_row][/et_pb_section]

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?