maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Finança els teus tractaments

A maxilostetic creiem que la salut bucal hauria d’estar a l’abast de tots. Per això volem donar l’oportunitat d’accedir a la medicina privada de qualitat a través dels nostres plans de finançament sense interessos, oferint facilitats de pagament per a tots els nostres tractaments.

Es recomana fer una primera visita per a poder personalitzar el pressupost i triar el pla que millor s’adapti a les necessitats de cada pacient.

Finançament SENSE INTERESSOS (0% TAE)
TRACTAMENTPERÍODE*
Fins a 1500 €6 mesos
De 1500 € a 3000 €12 mesos
A partir de 3000 €24 mesos

Exemple representatiu: per a un préstec de 6.000€ en un termini de 24 mesos. Preu al comptat 6.000€. TIN 0%. TAE 0%. Import a finançar 6.000€. 24 quotes de 250€. Import total finançat: 6.000€. Preu total a terminis i import total degut 6.000€. Sistema d’amortització francès. Finançament ofert per Sabadell Consumer Finance, S.A.O. i subjecta a la seva aprovació. Oferta per a col·laboradors de La teva Medicina Finançada.

FINANÇAMENT

Des de MAXILOSTETIC li oferim la possibilitat de finançar el seu tractament a través d’una SIMULACIÓ de FINANÇAMENT amb LA TEVA MEDICINA FINANÇADA, la qual és merament informativa, per la qual cosa les seves dades no podran ser utilitzats excepte autorització a través de consentiment per normativa RGPD.

Mitjançant la simulació realitzada des de MAXILOSTETIC, podrà contactar amb La teva Medicina Finançada en el cas que desitgi ajustar la quota de finançament que millor s’adapti a les seves necessitats.

Recordi que perquè puguem informar-lo de les diferents alternatives de finançament, haurà de contactar amb nosaltres al 936 476 424.

L’estudi del seu finançament es gestionarà des de LA TEVA MEDICINA FINANÇADA, a través d’un tràmit ÀGIL (una vegada aporti la documentació), amb la SEGURETAT i la PERSONALITZACIÓ d’un CENTRE PREMIUM TMF.

maxilostetic Centro Premium Tu Medicina Financiada

Informi’s sobre les condicions avantatjoses de finançament que oferim als nostres pacients.

Des de LA TEVA MEDICINA FINANÇADA et facilitaran l’accés al seu procediment mèdic quan el requereixi, adaptant-lo a les seves necessitats, donant una ràpida resposta a través d’un tràmit segur.

Posaran tots els mitjans al seu abast.

Tramitaran el finançament del seu tractament únicament amb la següent documentació:

  • Última nòmina.
  • DNI.
  • Compte bancari.
Logo TMF C.P. datos TRAMITACIONES
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?