maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

COM PUC RESTAURAR LA FALTA DE DIVERSES DENTS?

COM PUC RESTAURAR LA FALTA DE DIVERSES DENTS?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

CONCEPTES INICIALS SOBRE ELS IMPLANTS DENTALS

 

Com puc restaurar la falta de diverses dents seguides?

Quan s’han perdut diverses dents, siguin anteriors o posteriors, i el tram sense dents és petit, es poden reposar les absències mitjançant una pròtesi fixa denominada pont, que pot anar recolzada en les seves dents naturals. Però si es desitja evitar tallar-los, és més aconsellable col·locar diversos implants en el tram sense dents i sobre ells donar suport al pont.
Quan encara havent-hi dents naturals, els buits sense dents siguin tan grans que desaconsellin la col·locació d’un pont recolzat en les mateixes dents del pacient, caldrà triar entre una pròtesi remogués amb ganxos, revenedors i fins i tot paladar, acceptant els inconvenients que aquests tipus de pròtesis comporten, o bé optar per la col·locació de diversos implants per a suportar els ponts. Ara com ara, en general, els implants constitueixen l’opció més aconsellable.

Com puc rehabilitar la boca quan em falten totes les dents i queixals?

La rehabilitació bucal d’una persona que ha perdut totes les seves dents pot realitzar-se mitjançant una pròtesi completa movible. Aquestes “dentadures completes” amb el pas del temps poden presentar una sèrie d’inconvenients com:

– Perduda d’estabilitat, ajust i retenció que ocasiona mobilitat, dificultat masticatòria i inseguretat.
– Reabsorció lenta però continuada de l’os alveolar dels maxil·lars.
– Nafres en zones de frecs.
– Pèrdua del gust i canvis en el sabor dels aliments.
– En algunes persones produeixen nàusea el que dificulta el seu ús.

Aquests problemes així com la necessitat d’efectuar revisions freqüents han de ser tinguts en compte a l’hora de decidir com rehabilitar aquests casos. Mitjançant la col·locació d’un nombre variable d’implants dentals, que dependrà de cada cas en particular, es pot adaptar una pròtesi estable i així detenir la reabsorció de l’os en els maxil·lars i incrementar el confort i la seguretat.

En aquest cas es pot optar per una pròtesi fixa, que només pot ser retirada pel dentista o per una sobredentadura que, encara que pot ser desmuntada pel pacient, assegura una gran estabilitat i confort quan està col·locada.

Si tens algun dubte o t’interessa saber més informació pots acostar-te a la costra clínica dental Maxilostetic Girona i t’oferirem una solució personalitzada per al teu cas. També podràs trobar molta informació sobre els diferents tractaments i les possibilitats que oferim a Maxilostetic.

[/et_pb_text][et_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” email=”community@marlonbranding.net” title=”Estàs interessat/interessada en aquest tractament? Pregunta’ns!” custom_message=”NOM: %%Nom%% EMAIL: %%Email%% MISSATGE: %%Missatge%% ” use_redirect=”off” success_message=”El seu formulari s’ha enviat correctament. De seguida ens posarem en contacte. Gràcies.” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [et_pb_contact_field field_title=”Nom i Cognoms” field_type=”input” field_id=”Nom” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”]

 

[/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Email ” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Missatge” field_type=”text” field_id=”Missatge” required_mark=”off” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][/et_pb_row][/et_pb_section]

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?