maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

ORTODÒNCIA INVISIBLE

ORTODÒNCIA INVISIBLE

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

CORREGEIX LA POSICIÓ DE LES TEVES DENTS

Abans d’iniciar el tractament d’ortodòncia, els nostres professionals elaboren un estudi previ exhaustiu per a determinar la seqüència més adequada en l’execució del tractament.

D’altra banda, les noves tècniques d’ortodòncia permeten tractaments, que a més d’estables i definitius en els seus resultats, són ràpids i còmodes durant la seva execució, permetent fer vida normal en tot moment.

Existeixen diferents tipus de tractaments:

Ortodòncia interceptiva: correccions d’anomalies esquelètiques i mals hàbits amb aparells amovibles o fixes.

Ortodòncia fixa: correcció de maloclusions dentals en adolescents i correcció del mal posicions dentals i estètiques amb adults.

Aparells fixes amb brackets que puguin ser metàl·lics, estètics de safir i autolligables, segons ho permeti el cas.

Ortodòncia invisible amb fundes (INVISALIGN). Mètode estètic sense brackets.

Avui us expliquem en què consisteix l’ortodòncia invisible, l’Invisalign.

Aquest tipus d’ortodòncia consisteix en una sèrie d’alienadors pràcticament invisibles i amovibles que es canvien cada dues setmanes amb un joc nou.

Cada alineador es fabrica específicament per a cada pacient. A mesura que el pacient vagi canviant d’alienadors, les dents s’aniran movent, fins que estiguin alineats i en la posició final prescrita per odontòlegs.

Els beneficis de l’ortodòncia invisible respecte als mètodes habituals són els següents: Són aparells transparents per tan, ningú sabrà que els portes. A més són amovibles (de posar i treure), súper còmodes i molt higiènics. L’ortodòncia invisible està recomanada per a aquells pacients que necessitin o vulguin canviar l’alineació de les seves dents, sigui per motius funcionals o estètics, i que no vulguin portar aparells convencionals. Està totalment recomanat tant en nens com en adults.

Si tens algun dubte o t’interessa saber més informació pots acostar-te a la costra clínica dental Maxilostetic Girona i t’oferirem una solució personalitzada per al teu cas. També podràs trobar molta informació sobre els diferents tractaments i les possibilitats que oferim a Maxilostetic.

[/et_pb_text][et_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” email=”community@marlonbranding.net” title=”Estàs interessat/interessada en aquest tractament? Pregunta’ns!” custom_message=”NOM: %%Nom%% EMAIL: %%Email%% MISSATGE: %%Missatge%% ” use_redirect=”off” success_message=”El seu formulari s’ha enviat correctament. De seguida ens posarem en contacte. Gràcies.” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [et_pb_contact_field field_title=”Nom i Cognoms” field_type=”input” field_id=”Nom” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”]

 

[/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Email ” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Missatge” field_type=”text” field_id=”Missatge” required_mark=”off” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][/et_pb_row][/et_pb_section]

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?