maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Aliments que cal afegir a la nostra dieta per mantenir una higiene bucal adequada

Aliments que cal afegir a la nostra dieta per mantenir una higiene bucal adequada

Avui parlarem de la importància de cuidar la nostra boca, no només amb el raspallat i rentat, sinó també amb els aliments que consumim.

Està demostrat que una dieta rica en determinats aliments pot ser, a la llarga, beneficiosa per la salut de les teves dents.

Alguns aliments per cuidar les nostres dents:
1. Te Verd. A més a més del contingut en Vitamina C, el te verd conté polifenols, una substància química que frena el desenvolupament de bacteris a les dents i genives. A més a més, aporta una dosis antioxidant molt alta que enforteix les peces dentals.

2. Làctics. Com la llet, el iogurt i el formatge. Contenen fosfats que ajuden a neutralitzar els àcids de la nostra boca. A més a més del seu alt contingut en calci que ajuda a enfortir i mantenir la salut dental. El formatge eleva el PH de la boca i augmenta la quantitat de saliva evitant la formació de càries.

3. Fruits secs. Són altament recomanats per la salut de la boca gràcies a l’alt contingut en calci, potassi, fòsfor, zinc i magnesi. Destaquem especialment les nous i ametlles pel poder de protecció de l’esmalt. Reconstrueixen de forma natural la capa de les dents que és eliminada pels aliments àcids.

4. Aigua. Un element que no pot faltar a la dieta per a la salut de l’organisme en general. Ajuda a eliminar els residus i a combatre les càries.

5. Api. Conté una font d’àcid màlic que estimula la producció de saliva, que afavoreix la neteja de taques de les dents. És preferible menjar-lo cru, per mantenir totes les propietats intactes.

6. Salmó. Un aliment que gràcies al seu contingut d’Omega 3 i Vitamina D enforteix les dents.

7. Fruita com la poma són perfectes per afavorir la masticació i produir saliva, generant una neteja de dents i genives. Elimina les restes de menjar entre dents.

Aquests són alguns dels aliments importants per la salut de les dents. És important afegir-los a la teva dieta per tal de mantenir una higiene dental adequada.
Si t’interessa la millor alimentació i cuidat per les teves dents, a Maxilostetic estarem encantats d’aconsellar-te i ajudar-te amb tot el que necessitis!

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?