maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Manel Gorina, cirurgià maxil·lofacial, a primera línia!

Manel Gorina, cirurgià maxil·lofacial, a primera línia!

35 dies confinats. El dia a dia dels que treballen a primera línia del coronavirus: què fan, que veuen i què senten! Ahir, el nostre cirurgià maxil·lofacial Manel Gorina, juntament amb altres persones, van sortir a TV3 explicant-nos una pinzellada del que és el seu dia a dia. Us animem que hi doneu una ullada! Una feina excel·lent i admirable. Moltes gràcies a tots els que esteu al peu del canó donant-ho tot. Sou uns superherois!

Manel Gorina, cirurgià maxil·lofacial de l’Hospital Josep Trueta de Girona. El Manel fa dues o tres traqueostomies cada dia. Quan els pacients porten molts dies intubats per problemes respiratoris generats per la Covid-19, s’han de sotmetre a una traqueostomia. Es fan per evitar lesions a la boca, la faringe i les cordes vocals. “La Covid-19 ha multiplicat la necessitat de fer aquestes operacions, que ara fan cirurgians de diverses especialitats. Treballem en quiròfans improvisats en boxs de l’UCI. Calculo que des de l’inici de la pandèmia ja n’hem fet més de 21.”

 

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?