maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Extracció dels queixals del seny: tot el que necessites saber per a un procediment sense complicacions

queixals del seny

Extracció dels queixals del seny: tot el que necessites saber per a un procediment sense complicacions

Els queixals del seny, també coneguts com a tercers molars, són les últimes dents a desenvolupar-se a la boca, generalment entre els 17 i 25 anys.

No obstant això, a causa de la manca d’espai a la mandíbula, és comú que aquests queixals surtin de forma incorrecta o es quedin impactades, cosa que pot causar diversos problemes dentals i de salut.

L’extracció dels queixals del seny és un procediment comú realitzat pels dentistes per evitar complicacions futures.

Aquests queixals són propensos a infeccions, dolor i inflamació, i poden afectar l’alineació de les dents existents. L’extracció primerenca dels queixals del judici impactats o que estan sortint de forma incorrecta pot prevenir futurs problemes dentals i alleujar el malestar associat.

El procediment d’extracció dels queixals, comença amb una avaluació per part del dentista, que durà a terme una radiografia per determinar la posició i l’estat dels queixals.

Si es determina que l’extracció és necessària, es programarà una cita per al procediment. Depenent de la complexitat del cas, l’extracció es pot fer amb anestèsia local o sedació per a més comoditat del pacient.

Durant l’extracció, el dentista realitzarà una incisió a la geniva i, en alguns casos, pot ser necessari tallar o dividir la dent en seccions més petites per facilitar-ne l’extracció. Un cop extret el queixal del judici, se suturarà la incisió i es proporcionaran instruccions postoperatòries al pacient.

És normal experimentar una mica d’inflor, dolor i molèsties després de l’extracció dels queixals del judici, però seguint les instruccions del dentista, com prendre analgèsics receptats i aplicar compreses fredes a l’àrea afectada, es pot alleujar el malestar i accelerar la recuperació.

És important esmentar que no tots els queixals del seny requereixen extracció.

En alguns casos, si els queixals estan ben alineats, tenen prou espai per sortir i es poden mantenir nets i saludables, el dentista pot recomanar deixar-los al seu lloc.

L’extracció dels queixals del judici és un procediment comú per prevenir complicacions futures.

Aquests queixals poden causar problemes dentals i de salut si surten de forma incorrecta o es queden impactades. El procediment d’extracció es fa de manera segura i s’ofereixen instruccions postoperatòries per a una recuperació adequada.

Si teniu molèsties o problemes amb els vostres queixals del seny, és recomanable visitar el vostre dentista per avaluar la necessitat d’extracció i rebre el tractament adequat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?