PROCEDIMENTS DIFERENTS EN EL TRASPLANTAMENT CAPIL·LAR
[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
FUE I FUSS, DOS PROCEDIMENTS DIFERENTS EN EL TRASPLANTAMENT CAPIL·LAR
Quin és el millor procediment de microempelts capil·lars? A continuació us explicarem les diferències entre les dues tècniques de trasplantament: la tècnica FUE o la FUSS.
Diferències entre la tècnica FUE i FUSS.
La tècnica FUSS es refereix a «Follicular Unit Strip Surgery» o «tècnica de la tira» i la tècnica FUE es refereix a «Follicular Unit Extraction» o «Extracció individual de fol·licles». En l’actualitat disposem de 2 tècniques de trasplantament de pèl per a l’obtenció dels fol·licles pilosos de la zona donant d’un pacient: el trasplantament de pèl FUE i la tècnica FUSS (o ‘tira’).
En què consisteixen el FUE i el FUSS?
En la tècnica FUSS els pèls de la zona donant s’extreuen mitjançant una fina banda de pell amb cabell de 15 i 20 cm de longitud per 1 cm d’ample aproximadament que s’obté de la zona posterior o lateral del cap amb posterior sutura. Es retiren els punts als 12-14 dies i com a resultat queda una cicatriu que és estèticament imperceptible sempre que el pèl circumdant tingui una longitud mínima d’uns 0,5-1 cm. En la tècnica FUE es tracta d’una variant quirúrgica de la tècnica de micro-trasplanti fol·licular i és considerada com la tècnica de trasplantament capil·lar més avançada que existeix. Consisteix a extreure d’una manera individual els fol·licles de la zona donant sense necessitat de punts i sense deixar cicatrius lineals. Aquestes unitats fol·liculars d’1, 2, 3 o 4 pèls s’extreuen acompanyades de les estructures perifol·liculars (vasos capil·lars, glàndula sebàcia, múscul erector pili…).
Els pacients candidats/as a la tècnica FUSS són aquells que presenten àrees alopècica extenses, ja que:
1) S’obtenen i empelten un nombre elevat d’unitats fol·liculars.
2) El percentatge d’unitats fol·liculars transaccionades en la preparació és mínim.
3) Es precisen menys sessions per a obtenir bons resultats quant a densitat, amb el consegüent menor cost econòmic.
Els pacients candidats/as ideals a la tècnica FUE serien aquells que presenten:
1) Pèrdues de cabells limitades i controlades.
2) Alopècies cicatricials d’escassa extensió.
3) Pacients que desitgen portar els cabells curts i prefereixen evitar la cicatriu.
4) Pacients amb zones donants inicials de baixa densitat.
5) Pacients que vulguin dissimular cicatrius de trasplantaments previs.
En principi no hi ha una tècnica millor que una altra, ja que simplement varia la forma d’extracció dels fol·licles de la zona donant, sent idèntiques les posteriors fases de preparació i implantació. Evidentment el resultat final serà el mateix amb totes dues tècniques i al final tot depèn de l’experiència i mans del professional i el seu compromís per un resultat natural.
La nostra experiència en trasplantament de pèl, ens porta a concloure que el més adequat i recomanable és tenir a la nostra disposició les 2 tècniques, tècnica FUE o FUSS, amb personal altament qualificat i experimentat per a dur-les a terme i decantar-nos per l’una o l’altra en funció de les necessitats i els desitjos o expectatives de cada pacient.
Si tens algun dubte o t’interessa saber més informació pots acostar-te al nostre centre Maxilostetic Girona i t’oferirem una solució personalitzada per al teu cas. També podràs trobar molta informació sobre els diferents tractaments i les possibilitats que oferim a Maxilostetic.
[/et_pb_text][et_pb_contact_form admin_label=”Contact Form” captcha=”on” email=”community@marlonbranding.net” title=”Estàs interessat/interessada en aquest tractament? Pregunta’ns!” custom_message=”NOM: %%Nom%% EMAIL: %%Email%% MISSATGE: %%Missatge%% ” use_redirect=”off” success_message=”El seu formulari s’ha enviat correctament. De seguida ens posarem en contacte. Gràcies.” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [et_pb_contact_field field_title=”Nom i Cognoms” field_type=”input” field_id=”Nom” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”]
[/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Email ” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Missatge” field_type=”text” field_id=”Missatge” required_mark=”off” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][/et_pb_row][/et_pb_section]