maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Què és la cirurgia ortognàtica?

Què és la cirurgia ortognàtica?

La cirurgia ortognàtica permet tractar, sigui per motius funcionals o estètics, aquells casos en els quals hi ha problemes d’harmonia facial.
S’aconsegueix a través de la combinació de dues àrees o especialitats medico odontològiques: l‘ortodòncia mou les dents i la cirurgia maxil·lofacial mou els ossos.

Aquestes es produeixen en els casos en què hi ha hagut un excés o falta de creixement de l’os que forma la cara, provocant un creixement anormal d’est. Aquesta alteració té lloc durant l’etapa del creixement. Qualsevol os facial pot veure’s afectat per aquesta alteració (nas, pòmuls, mentó, mandíbula, etc.), donant lloc a una falta d’harmonia funcional i estètica en el rostre.

Més que un problema estètic:

Aquesta cirurgia proporciona resultats funcionals i estètics. En els casos en què afecta els ossos maxil·lars o la mandíbula, es produeixen problemes d’oclusió, dificultats d’encaix o males adaptacions de la mandíbula, per la qual cosa l’operació no solament proporciona resultats estètics, sinó que funcionalment és molt important.

En Maxilostetic, treballem la cirurgia ortognàtica, per la qual cosa si té algun dubte o necessita una consulta, li esperem.

 

#maxilofacialgirona #cirugiaoralgirona #cirugiaoral #odontologia

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?