maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Salut vocal als més petits. Ortodòncia interceptiva

Salut vocal als més petits. Ortodòncia interceptiva

Hi ha diverses modalitats de tractaments d’ortodòncia, segons el problema a corregir i l’edat del pacient, Els aparells correctors poden ser mòbils o fixes, avui parlarem de l’interceptiu.

El tractament interceptiu està orientat a facilitar la sortida normal de les dents definitives i a millorar la mida i la posició dels ossos maxil·lars, generalment quan s’inicia el recanvi de les dents de llet per les definitives entre les edats de 7 a 11 anys.

Els defectes en la posició de la dentadura i els seus ossos corresponents poden començar a manifestar-se a primerenca edat, generalment quan el nen va perdent les dents de llet i són substituïts a poc a poc per les dents definitives. Aquest és el moment ideal per a sol·licitar consell del dentista.

Durant el període que comprèn la infantesa i l’adolescència, dels 6 als 14 anys, és quan la majoria de pacients reben el tractament d’ortodòncia, en funció de la sortida de les dents i queixals permanents, i del creixement del maxil·lar i la mandíbula.

Si necessites més informació, no dubtis a consultar-nos. En Maxilostetic et proporcionarem la informació que necessitis:
Tel: 609 29 24 87 | 972 20 48 82
info@maxilostetic.com

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?