maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Micropigmentació per millorar la teva imatge.

Micropigmentació per millorar la teva imatge.

Seguint amb la Micropigmentació comentat la setmana passada (llegiu el post anterior), avui ens endinsarem amb aquesta disciplina tant apassionant com funcional (estètica-paramèdica)

La micropigmentació de celles permet recrear la forma d’unes celles “pèl a pèl” quan no n’hi hagi (alopècia) o siguin molt fines, curtes o despoblades. Aconseguint un efecte lífting de la zona exterior de la cella, obrint, elevant i donant expressió a l’ull, i harmonitzar les dues celles quan hi ha asimetria entre elles i corregir un color o forma.

L’aplicació de les diferents tècniques de micropigmentació en llavis permet perfilar els llavis, reestructurar el disseny dels llavis, elevar el color de la mateixa mucosa total o parcial, per corregir asimetries.

Micropigmentació d’arèoles. Després d’una mastectomia i posterior reconstrucció de la mama s’aconsegueix recuperar el volum però no l’arèola mamària. Això sol provocar problemes psicològics en la pacient.
En cas d’absència d’una arèola, ens basarem en l’arèola natural com a referent per establir els paràmetres de color i forma: els detalls de textura donaran un resultat el més natural i simètric possible.
En casos d’absència de les dues arèoles, intentarem aplicar uns paràmetres de color, forma i detalls de textura el més adequats a les característiques morfològiques de la pacient, obtenint un resultat de naturalitat i simetria.
En els casos en què el mugró no està reconstruït, crearem amb les tonalitats un efecte 3D que donarà totalment l’aparença de volum en el mugró.

La micropigmentació en taques, com en els casos de vitiligen, no eradica la malaltia però sí que ajuden a aquells que la pateixen, ja que aconsegueix disminuir i dissimular el contrast de color que hi ha entre la zona despigmentada i el to normal de la pell, donant uns resultats visualment satisfactoris.

Amb la micropigmentació podem dissimular les cicatrius de color blanquinós, que queden després d’una cirurgia.

La Tricopigmentació és la tècnica que ens permet injectar una petita quantitat de pigment a la capa superficial de la dermis del cuir cabellut i produir un efecte de naturalitat en el mateix. És important conèixer, que la Micropigmentació capil·lar imita el naixement del fol·licle pilós, aconseguint mitjançant un efecte òptic, veure summament natural a la nostra vista i a la dels altres.

A Maxilostetic escoltem de forma activa el client per donar les millors solucions a les seves necessitats.

Dissenyem somriures.
Aquesta qüestió i d’altres no dubteu en consultar-nos.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?