maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Micropigmentació estètica

Micropigmentació estètica

La micropigmentació és l’art d’equilibrar, modificar i embellir de forma semipermanent determinats trets del nostre cos, implantant un pigment a la pell. És molt pràctic en persones que busquen un maquillatge que no s’alteri durant el transcurs de la vida quotidiana, activitats esportives o simplement persones que volen guanyar temps i comoditat diària.

MICROPIGMENTACIÓ ESTÈTICA

Amb la micropigmentació estètica podem remodelar la forma de les parpelles, redissenyant el dibuix de la cella i fins i tot obtenir un efecte òptic de liftingMicropigmentant la línia de contorn d’ull redirigint-la cap a dalt, s’aconsegueix donar amplitud a una mirada, corregint així l’efecte de mirada trist. També és possible insinuar un línia de somriure en un llavi decaigut, definint el seu contorn i creant un efecte visual de volum. Aquest tractament és molt útil per dissimular les olleres difuminant el color fosc i així donar una sensació de mirada menys cansada. També es pot fer un ombrejat semipermanent a la parpella superior, donar rubor als pòmuls…

En general, els beneficis que ofereix aquesta tècnica són abundants. Entre els més destacats hi ha la comoditat i l’elegància que ofereixen aquestes tècniques de maquillatges permanents, perquè permet finalitzar el maquillatge diari de manera senzilla, còmoda i ràpida, i pot estar a punt davant de qualsevol esdeveniment les 24 hores del dia.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?