maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

La cirurgia ortognàtica

La cirurgia ortognàtica

La cirurgia ortognàtica és el tractament d’elecció per a aconseguir l’harmonia del rostre, tant en l’àmbit estètic com funcional.

Les deformitats facials apareixen quan en un o diversos ossos de la cara (mandíbula, maxil·lar, mentó, pòmuls, nas …) apareix un creixement anormal, modificant i alterant l’harmonia facial.

La cirurgia ortognàtica aconsegueix l’harmonia facial inexistent en el pacient, mitjançant el moviment del maxil·lar superior, els pòmuls i la mandíbula-mentó, creant així una cara més atractiva en ser proporcionada a les seves dimensions anteroposterior i vertical.

La finalitat de l’operació és establir una adequada relació entre l’os maxil·lar i la mandíbula, aconseguint una bona oclusió i una cara més bonica.

Hi ha diferents casos a diagnosticar, els més típics són:

Maxil·lar superior retardat
Maxil·lar superior allargat
Mandíbula petita o retardada
Mandíbula gran o avançada
Mossegada oberta
Asimetria mandibular

Les relacions esquelètic-mandibulars les classifiquem com:
Classe 1: Una relació normal de la mandíbula.
Classe 2: Aquells casos en què apareix la mandíbula més curta que el normal. En casos extrems presenta “cara d’ocell”.
Classe 3: Aquells casos en què apareix la mandíbula més llarga del normal. La forma del cap és còncava amb el llavi inferior desplaçat cap a fora.

Els pacients amb classe 2 i 3 no poden utilitzar les dents superiors per mastegar, ja que hi ha un gran espai entre les dents superiors i inferiors. Per aquest motiu, corregir la posició de la mandíbula en aquests casos amb un tractament d’ortodòncia o de Cirurgia ortognàtica o mandibular millorarà la funcionalitat.

Amb la cirurgia ortognàtica, es col·loquen els ossos que provoquen la deformitat dento facial en la posició correcta que haurien d’ocupar per aconseguir que la cara mantingui les proporcions correctes.

Un cop finalitzada la recuperació dels pacients aconsegueixen una correcta harmonia facial, que els proporcionarà una millor funcionalitat i els augmentarà la seva autoestima.

A Maxiloestetic treballem oferint la màxima qualitat i atenció als nostres pacients.
Som un equip multidisciplinari format per cirurgians orals i maxil·lofacials, especialistes en estètica facial, odontòlegs i ortodontistes al servei de la seva salut i bellesa.

 

[button link=”http://maxilostetic.com/contacte/” newwindow=”yes”] Contacta’ns[/button]

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?