maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Àcid hialurònic. Propietats i beneficis

Àcid hialurònic. Propietats i beneficis

Avui us venim a parlar del famós àcid hialuronic. Al costat del col·lagen, aquest component és el nostre gran aliat en la lluita contra la pèrdua de volum i les arrugues produïdes pel pas del temps. No obstant això aquest és més durador, provoca menys reaccions al·lèrgiques i contribueix a esborrar les arrugues d’una manera molt més eficaç. T’expliquem totes les seves propietats i beneficis.

L’àcid hialurònic és una substància que es troba de manera natural en el nostre organisme, ja que forma part de nombrosos teixits i òrgans del nostre cos com els cartílags o la pròpia pell. A mesura que ens anem fent grans, la presència d’aquesta substància va disminuint considerablement. A partir dels 35 anys la forma del nostre rostre comença a canviar com a conseqüència del descens de la nostra font d’àcid hialurònic. Això provoca la pèrdua de volum i de fermesa i l’aparició d’arrugues, i per tant l’envelliment de la pell.

Propietats de l’àcid hialurònic

La característica principal és la seva gran capacitat per atreure i retenir l’aigua, per la qual cosa en cosmètica s’ha convertit en un dels ingredients clau per a cremes i tractaments. En el seu ús tòpic aporta grans dosis d’hidratació a la pell, a més de donar-li un aspecte més terso i ajudar a emplenar les petites arrugues i línies d’expressió.

Una altra forma d’aportar àcid hialurònic a la nostra pell és a través de comprimits. Aquests comprimits ajuden a que l’organisme produeixi àcid hialurònico de forma natural perquè els resultats siguin més visibles. El resultat que s’aconsegueix és molt més natural ja que arriba des de dins i es projecta en la teva pell.

L’àcid hialurònic va començar a usar-se en cosmètica com un tractament en la dècada dels 90, en forma de vials injectables que aconsegueixen, de manera pràcticament immediata, retornar a la pell el seu volum inicial i hidratar-la en profunditat, millorant també la seva lluminositat i fermesa. Així, es corregeixen els primers signes de l’envelliment cutani mantenint la nostra pell jove per més temps.

L’aparició d’arrugues associades al pas del temps es produeix en gran part per la pèrdua d’hidratació en la pell que provoca la disminució d’àcid hialurònic i de la capacitat del nostre organisme per mantenir-lo a mesura que anem envellint.

Les zones més comunes en les quals s’aplica són: Contorn i comissura dels llavis, pòmuls, arrugues labials i a les línies d’expressió a banda i banda del nas i la boca.

A Maxilostetic tenim cura de tu i per aquesta raó tractem amb l’àcid hialrònic per a que et trobis bé amb el teu cos.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?