maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

GAMMA MELANYC

GAMMA MELANYC

GAMMA MELANYC

Els laboratoris SkinClinic treuen a la llum la gamma MELANYC per tractar i prevenir la pigmentació facial. Tota la gamma Melanyc ha estat dissenyada i formulada per a la reducció i la prevenció de les taques de la pell del rostre i del cos a curt termini.

Quan utilitzem productes despigmentants és molt important interrompre la seva utilització durant l’època d’estiu, doncs normalment incorporen en la seva formulació àcids o vitamina C que, sumat a l’efecte del sol, suposaria un efecte multiplicador de les taques de la nostra pell. Per poder mantenir l’efecte antitaques durant tot l’any, Melanyc ha estat desenvolupat per poder ser utilitzat també durant l’estiu.

El tractament MELANYC es presenta com una combinació de vuit principis actius que contenen propietats despigmentantes i potencien la regeneració cel·lular: Arbutina, àcid Kójico, Fítico, Glicólico, Nicotinamida, Extracte de Regalèssia i Vitamina C, entre d’altres.

La seva diferència amb altres tractaments per a la mateixa indicació resideix en el nivell de concentració dels seus actius despigmentants i en els excipients exclusius que permeten donar estabilitat a la fórmula. Però, a més, es tracta d’un despigmentante testat que pot utilitzar-se durant tot l’any, fins i tot a l’estiu.

La gamma Melanyc inclou diversos productes que permeten personalitzar el tractament, en funció del tipus de pell i del grau de hiperpigmentación, podent utilitzar-se també de forma combinada.

Des de SkinClinic recomanen aplicar al matí la CREMA M, una crema nutritiva que regula la melanina i amb filtre solar alt per mantenir la pell protegida de la radiació solar.  

És una crema que, en aplicar-la, blanqueja el rostre, però ràpidament s’absorbeix i no deixa rastre de greix ni lluentors.

Per tractar les taques ja existents, s’aconsella aplicar una petita quantitat de MELANYC a la nit en les taques, deixar-ho actuar al llarg de tota la nit i netejar la pell en profunditat al matí, i per a pells molt seques o delicades, recomanen utilitzar MELANYC DAILY en lloc de MELANYC.

Quan s’aconsegueixen els resultats desitjats amb l’eliminació de les taques de la pell, des de SkinClinic aconsellen aplicar MELANYC cada 2-3 nits o MELANYC DAILY totes les nits, a les àrees amb tendència a pigmentarse, per prevenir la reaparició de les taques i mantenir una pell lliure de taques i intacta durant tot l’any.

A LA VENTA A LA NOSTRA BOTIGA.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?