maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Micropigmentació

Micropigmentació

La micropigmentació és l’art d’equilibrar, modificar i embellir de forma semipermanent determinats trets del nostre cos, implantant un pigment a la pell. És molt pràctic en persones que busquen un maquillatge que no s’alteri durant el transcurs de la vida cotidiana, activitats esportives o simplement persones que volen guanyar temps i comoditat diària.

MICROPIGMENTACIÓ ESTÈTICA
Amb la micropigmentació estètica podem remodelar la forma de les parpelles, redissenyant el dibuix de la cella i fins i tot obtenir un efecte òptic de lifting. Micropigmentant la línea de contorn d’ull redirigint-la cap a dalt, s’aconsegueix donar amplitut a una mirada, corregint així l’efecte de mirada trist. També és possible insinuar un línea de somriure en un llavi decaigut, definint el seu contorn i creant un efecte visual de volum. Aquest tractament és molt útil per dissiumular les olleres difuminant el color fosc i així donar una sensació de mirada menys cansada. També es pot fer un sombrejat semipermanent a la parpella superior, donar rubor als pòmuls…

MICROPIGMENTACIÓ PARAMÈDICA I ONCOLÒGICA
No obstant, aquest tractament no és només estètic. La seva vessant menys coneguda, però no menys important és la micropigmentació paramèdica i oncològica. Aquesta técnica ajuda a persones a reconstruir parts del seu rostre o cos que han patit alguna alteració antiestètica com poden ser les cicatrius postquirúrgiques per un augment o reducció de mames o després d’un lifting, cesàrea, abdominoplàstia o recontrucció mamària post mastectomía on cal crear una nova areola. També pot cobrir taques de vitilígen, queratosis en cara i mans, cicatrius per cremades, couperosis…
Podem corregir també , de la forma més natural possible, malformacions en llavis, celles, ulls… O bé micropigmentar preventivament celles i línea de pestanyes on es preveu una caiguda davant d’un tractament de quimioterapia…

MICROPIGMENTACIÓ CAPIL·LAR
La micropigmentació capil·lar és una vessant més de l’especialitat que està guanyant pes a passos agegantats. Consisteix en la simulació òptica, increíblement natural del creixement de pèl en el cuir cabellut. És una técnica ideal per a persones que pateixen un procés progressiu de caiguda del cabell de manera irreversible. També és posible camuflar zones on es realitzen implants capil.lars o emplenar zones determinades on hi ha hagut una pèrdua focalitzada de cabell.

MICROPIGMENTACIÓ I/O TATUATGE
La micropigmentació, com el seu nom indica, és la implantació de pigments composts per micropartícules en la capa epidérmica de la pell, on existeix renovació cel.lular, de manera que amb el temps, el pigment introduït, pot ser eliminat pel nostre propi sistema linfàtic.
El cos humà està en constant remodelaió de manera que el fet de fer-se una micropigmentació pot suposar que el pacient pugui fer algún retoc al cap d’un temps si nota una péruda de intensitat de color o si precisa remodelar la forma del que s’hagi fet. És el que distingeix aquesta tècnica de la del tatuatge pròpiament dit. El tatuatge és la implantació de pigment composat per macromol.lècules a una capa de la pell anomenada dermis, de manera que el pigment no pot ser degradat per les cèl.lules del nostre cos.

PROFESSIONAL DEGUDAMENT QUALIFICAT
La micropigmentació és un tractament quasi bé indolor ja que al treballar dins d’un equip mèdic, realitzem tècniques sota anestèssia local, fent així molt més agradable i còmode el temps que dura el procés.
Degut a la técnica acurada i meticulosa que s’utilitza per implantar el pigment, ha de ser realitzada per un professional qualificat i en un entorn que complixi unes normes higienico-sanitàries estrictes.
Els nostres treballs són realitzats amb agulles i pigments d’un sol ús i sota técnica assèptica. Tot el material no fungible està protegit amb fundes estèrils per cada pacient.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?