maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Vall d’Hebron ofereix un tractament integral als infants amb fissura labiopalatina

Vall d’Hebron ofereix un tractament integral als infants amb fissura labiopalatina

Fa uns dies van publicar una molt bona notícia que vaig compartir en el meu mur personal de Facebook. Aquesta notícia parla d’una innovadora pròtesis que facilita una solució al llavi leporina. L’equip de cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en pediatria han dissenyat un recurs que redueix l’antiestètica i limita malformacions.

El llavi leporí és una alteració que s’urgeix en la gestació dividint en dos el llavi superior i el paladar, impedint el desenvolupament correcte en aquestes zones i el nas. És un intervenció important, ja que sinó afecta el creixement amb una notable deformació facial que afecta i li impedeix parlar i mastegar adequadament.

Han creat una pròtesi que redueix les intervencions quirúrgiques i facilita el seu desenvolupament obtenint un millor resultat. Aquesta pròtesi és un motlle del paladar superior que s’anirà modifica’n segons vagi creixent el nen.

Us deixem un enllaç a la notícia: https://goo.gl/G8ycHN

A Maxilostetic dissenyem somriures.

Contacta’ns

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?