maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Voleu saber com era la cara de Leonardo Da Vinci? Us donem la clau.

Voleu saber com era la cara de Leonardo Da Vinci? Us donem la clau.

Irrepetible, genial! Afegim vida als anys amb aquest tipus d’experiències….Treballar com a professional maxil·lofacial és un dels nostres somnis però haver pogut col·laborar amb altres professionals en l’estudi científic que ha desenvolupat Christian Gálvez és un privilegi.
Suposem que quan s’uneix la cultura amb la ciència passen coses màgiques com aquesta i el nou llibre sobre el reconeixement facial de Leonardo Da Vinci promet.

En la presentació del llibre es varen descriure punts reveladors, detalls i anècdotes sobre Leonardo Da Vinci que mai et deixen indiferent, poder estudiar científicament i descobrir una altra època i el perquè de les coses d’un fragment del passat, ens ajuda a saber el com de la nostra evolució als nostres dies.

Des de la medicina s’ha participat moltíssim en estudis relacionats amb la història i l’art, per poder definir des d’un punt de vista científic els documents o representacions pictòriques que ens porten a conèixer quins problemes polítics i malalties havien passat en una societat passada.

Com a Maxilo treballar en aquest estudi ha sigut un plaer, que m’anima a continuar ampliant aquest coneixement de manera de poder compartir-lo amb vosaltres.

Fer les coses perquè ens fa feliços, és el millor motiu i alè per seguir endavant! Espero contagiar-vos aquesta alegria!!!!! ;)

Per cert, si voleu saber quina era la cara de Leonardo Da Vinci, el millor és comprar el llibre

Us deixem un enllaç el vídeo de la presentació

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?