maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

“Invisalign®”, l’ortodòncia invisible i efectiva

“Invisalign®”, l’ortodòncia invisible i efectiva

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Una ortodòncia transparent, efectiva i còmoda

A Maxilostetic Girona tenim la solució perquè aconsegueixis tenir el somriure que sempre havies desitjat sense complexos estètics.

  • Què és “Invisalign®”?

“Invisalign®” és una ortodòncia que es diferencia dels clàssics brackets metàl·lics per ser gairebé invisible i no fixa. Incorpora uns aligners transparents i extraïbles que s’encarreguen de redreçar les dents. Aquesta ortodòncia es fabrica a la mesura de les seves dents per garantir una major comoditat.

24307961435_5978457549_b

  • Com és el procés del tractament?

    Primer de tot cal fer una impressió de les seves dents per comprovar que es poden corregir amb aquest sistema. Una vegada confirmat que es pot realitzar, s’elaborarà un pla de tractament detallat on li mostrarem els moviments previstos fins a veure el resultat final.

    Una vegada comenci el tractament “Invisalign®” portarà cada joc de aligners durant dues setmanes. Segons vagi canviant el joc dels aligners, les seves dents s’aniran movent a poc a poc de forma gradual fins que estiguin en la posició correcta.

    Durant tot el temps li anirem realitzant controls de seguiment per veure l’evolució i per assegurar-nos que està còmode amb el tractament.

    • Amb quin tipus de problemes dentals funciona?

      “Invisalign®” serveix per tractar una àmplia gamma de problemes relacionats amb la correcció de les dents, des de petits moviments dentals fins a casos més complexos. Com per exemple: apinyament, dents excessivament separades, mossegada creuada i protrusió.

[/et_pb_text][et_pb_contact_form admin_label=”Contact Form descompte” captcha=”on” email=”info@maxilostetic.com” use_redirect=”off” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”off” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ title=”SOL·LICITA EL 35% DE DESCOMPTE I INFORMACIÓ emplenant el formulari de contacte següent amb les teves dades personals:”] [et_pb_contact_field field_title=”Nom i cognoms” field_type=”input” field_id=”Nom i cognoms” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Email Address” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Assumpte” field_title=”Assumpte” field_type=”input” required_mark=”on” fullwidth_field=”on” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Missatge” field_type=”text” field_id=”Missatge” required_mark=”on” fullwidth_field=”on” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?