maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

4 Consells per protegir les dents durant l’estiu

4 Consells per protegir les dents durant l’estiu

La salut bucodental no entén d’èpoques estiuenques

Arriba l’estiu i les vacances estan cada vegada més a prop. Durant l’època de vacances canviem els nostres hàbits així com els hàbits saludables que fins i tot podem descuidar. Per això, cal prestar més atenció durant aquesta època de l’any.

A continuació us donem uns petits consells per tenir en compte durant l’estiu:

1- Visita el teu dentista abans de marxa de vacances.

Per no tenir sorpreses desagradables o molèsties a les dents és recomanable que visitis el dentista per realitzar una revisió i obtenir un diagnòstic de la teva salut bucodental.

2- No descuidis la higiene bucodental.

A l’estiu, al passar més temps fora de casa descuidem raspallar-nos les dents més sovint. Per aquest motiu és important incorporar als nostres desplaçaments estiuencs un necesser amb un raspall i pasta de dents. D’aquesta manera evitarem problemes de càries o gingivitis.

3- Manté una bona alimentació.

Durant aquesta època consumim més productes amb sucre com gelats i refrescos carbonats, per això no ens hem d’oblidar de consumir també verdures i fruites.

4- Vigila amb el clor de les piscines.

Les zones de bany tractades amb productes químics, com el clor, pot perjudicar l’estat de les nostres dents arribant a provocar petites taques a causa del PH que conté superior al de la saliva. Si som banyistes ocasionals, és recomanable utilitzar fluor de manera regular per prevenir l’aparició d’aquestes taques.

Queda clar que l’estiu i les vacances són èpoques per gaudir, descansar i desconnectar de les obligacions rutinàries sense oblidar la higiene bucodental.

T’animem a realitzar una revisió de la teva salut bucodental abans de les vacances! Demana’ns hora!

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?