maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

La importància de la salut bucodental durant l’embaràs

La importància de la salut bucodental durant l’embaràs

Durant l’embaràs, la higiene bucal i el manteniment de la salut bucodental han d’extremar-se, perquè la cavitat bucal està més delicada i es veu més afectada a causa dels canvis hormonals, generant possibles problemes.

Possibles problemes de salut bucodental:

1- Els canvis hormonals, poden afectar a les genives, produint una possible gingivitis de l’embaràs o periodontitis, que sol aparèixer entre el tercer i el quart mes de gestació, desapareixent una vegada s’ha donat a llum. Aquest problema bucodental consisteix en la inflamació de la geniva, que s’enrogeix i produeix sagnat.

2- A causa dels possibles canvis gingivals, pot aparèixer fins i tot una tumoració benigna anomenada “epúlide de l’embaràs”, que desapareix després del part.

3- A més d’això, els canvis produïts en l’última etapa de l’embaràs i la lactància poden variar la composició de la saliva, produint l’erosió i l’aparició de càries.

No es poden controlar els canvis hormonals propis de l’embaràs, però si la resta de factors que poden provocar els problemes dentals citats anteriorment. Principalment, la placa dental i el carrall a causa d’una higiene bucal inadequada.
Igualment, és de gran importància visitar al dentista durant l’embaràs i realitzar un control periòdic.

A Maxilostetic Girona la teva salut sempre és la nostra prioritat. Vols rebre més informació sobre la salut bucodental durant l’embaràs?Contacta amb nosaltres o reserva hora al telèfon 609 29 24 87 o 972 20 48 82.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?