maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Els implants dentals, una solució efectiva

implants-dentals

Els implants dentals, una solució efectiva

Els implants dentals són una solució per substituir les dents que hem perdut o tenim malmeses.

 

1.Què és exactament un implant dental?

Els implants dentals són semblats a una arrel artificial que es dissenya per adaptar-se a la dentadura del pacient. La principal funció dels implants dentals és substituir la dent perduda o malmesa per donar un aspecte agradable com si es tractés d’una dent natural.

L’implant és col·locat en el lloc on s’ha perdut un o varis de les nostres dents. Té com a objectiu recuperar al pacient la funció masticatòria, evitant el dolor a més de tenir una bona estètica en les dents substituïdes.

2. De què estan elaborats els implants dentals?

Els implants dentals estan elaborats de titani i altres materials que s’integren naturalment amb l’estructura de l’os del cos humà. L’implant és un component que es col·loca quirúrgicament en el maxil·lar superior o inferior, on funciona com una base sòlida per sostenir la corona o pròtesi i així actuar com si fos una dent normal en la nostra boca.

3.Com es col·loquen els implants dentals?

L’arrel de l’implant que té forma de cargol, s’uneix naturalment a l’os quedant fermament en aquest. Aquest procés es coneix amb el nom d’osteointegració que és el procediment en el qual el cos humà estableix una integració directa entre l’os i el titani que és el material amb què s’elabora l’implant. El procediment té una duració aproximada de 3 a 6 mesos.

Vols saber si els implants dentals són adequats per a tu? Reserva una visita amb els nostres especialistes.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?