maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Pre- i postoperatori dels implants dentals

Pre- i postoperatori dels implants dentals

Abans de realitzar una cirurgia d’implants dentals, cal realitzar una història clínica del pacient per conèixer els seus antecedents de risc, malalties, operacions anteriors i medicació que ingereix, ja que en funció de la medicació que prengui, com antiagregants o anticoagulants, caldria retirar-ho en els dies previs. També, s’administra antibiòtic una hora abans de la intervenció per assegurar que no hi hagi bacterièmies en sang.

El postoperatori d’un implant dental és molt suportable, similar o fins i tot menor que el d’extracció d’una dent, ja que en extreure-ho es danya i es deixa oberta la zona quirúrgica. No obstant això, amb un implant dental, se segella la zona intervinguda i la inflamació és mínima. El pacient haurà de col·locar-se gel i fred durant les 24 hores després de la cirurgia, i prendre antibiòtics durant la setmana després. El Dr. Gorina, especialista en Cirurgia Oral i Maxilofacial, estableix que el pacient, després de la intervenció, pot incorporar-se a la seva rutina l’endemà sense problemes.

El Dr. Manel Gorina ho explica en tot detall en aquest vídeo de Top Doctors Espanya:

Si teniu preguntes referents als implants dentals o sobre altres temes dentals, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?