maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Quines són les causes de la sensibilitat dental?

Quines són les causes de la sensibilitat dental?

Què és la sensibilitat dental?

Aquesta molèstia -també anomenada hipersensibilitat dentaria- és un dolor breu encara que molt agut que es produeix en una dent concreta o en una zona de la boca que entra en contacte amb un estímul extern.

Per ser més exactes, es produeix quan la dentina -parteix interna de la dent- queda exposada i entra en contacte amb estímuls tèrmics (begudes o aliments molt freds o calents), químics (substàncies dolces o àcides) o tàctils (pressió amb els dits, raspallat de dents, ús d’instruments odontològics…).

Quines són les causes de la sensibilitat dental?

Generalment, la sensibilitat dental és causa d’un esmalt dental desgastat o arrels dentals exposades. No obstant això, de vegades el malestar dental té altres causes com les càries,  les genives inflamades, dents fracturades o partides, un empastament recentment col·locat o un efecte secundari d’altres procediments dentals, com un blanquejament.

Un dels motius més freqüents de sensibilitat dental és l’existència de càries. Acudeix al dentista si notes molèsties quan et raspalles les dents o menges aliments i begudes molt freds o calentes. El dentista pot identificar o descartar qualsevol causa no diagnosticada del dolor dental.

Si tens problemes de sensibilitat dental, no ho dubtis més i demana hora amb els nostres professionals.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?