maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

L’ÀCID HIALURÒNIC: EN QUINES ZONES S’APLICA

L’ÀCID HIALURÒNIC: EN QUINES ZONES S’APLICA

Què és l’àcid hialurònic

L’Àcid Hialurònic (AH) és un component essencial de la dermis el qual li dóna la hidratació, volum i fluïdesa necessari per a la seva correcta funcionalitat. Amb l’edat, la concentració d’AH es va perdent, ja que la dermis es va deshidratant per l’efecte dels radicals lliures, danys solars, menor circulació sanguínia, etc.

Amb el tractament d’AH podem aconseguir dos efectes importants: el primer és restablir les concentracions que s’han perdut en la dermis, reconstruint així les seves propietats i aconseguint un aspecte de la pell més lluminós i vital. L’altre efecte que podem aconseguir és donar volum a les zones atòmiques que amb el pas del temps s’han anat atrofiant, com per exemple el contorn dels llavis, els pòmuls i dissimular arrugues marcades com els plecs nasogenianes, plecs peribucales (línia de marioneta), arrugues frontals, etc.

Zones on s’aplica l’àcid hialurònic

L’àcid hialurònic es pot aplicar en qualsevol zona de la pell que requereixi hidratació o per a aconseguir l’anomenat “efecte lifting” sense prèvia intervenció quirúrgica.

Se sol aplicar per a la retenció de l’estructura de l’oval, augment de llavis i pòmuls.
La zona amb major aplicació d’aquest tractament sol ser el rostre, amb recalcament en llavis, pòmuls, solc nasogenians, arrugues de marioneta, retensado de l’oval facial i rinomodelación, entre altres.

Depenent de la zona en la qual s’injecti pot ser més o menys dolorós. També, pot fer-se aquesta infiltració amb anestèsia per als més sensibles.

Què ocorre després del tractament?

Els efectes secundaris post tractament de àcid hialurònic són els següents:

– Enrogiment de la pell en la zona d’aplicació
– Hematoma en la zona d’aplicació
– Sensibilitat en la zona d’aplicació
– Dolor o molèsties en la zona
– Inflamació
– Duresa
– Irritació

No obstant això, són símptomes amb els dies comptats.
La rojor i inflamació de la zona desapareix en unes hores després de la injecció. Els hematomes i les dureses poden trigar entre una i dues setmanes a desaparèixer.

Altres utilitats

Fora del camp de l’estètica, en el camp de la traumatologia és freqüent realitzar infiltracions en el genoll. Mitjançant el tractament conegut com a viscosuplementación, el genoll és infiltrat amb àcid hialurònic amb la finalitat d’augmentar la lubricació, millorant el líquid sinovial, reduint el dolor i millorant el rang de moviment.

Si tens algun dubte o t’interessa saber més informació sobre qualsevol cosa, pots acostar-te a la nostra clínica dental Maxilostetic Girona o a ITC Medical i t’oferirem una solució personalitzada per al teu cas. També podràs trobar molta informació sobre els diferents tractaments i les possibilitats que oferim a les nostres xarxes socials i la pàgina web.

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?