maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Importància de la salut abans i durant Covid-19?

Importància de la salut abans i durant Covid-19?

Importància de la salut abans i durant Covid-19?

Molt contents de col·laborar amb Tu Medicina Avanzada, opinant amb varis professionals de salut sobre si li donàvem la mateixa importància a la salut abans de la Covid-19 que ara.

Tots aquests Doctors, de diferents especialitats mèdiques donen una opinió unànime referent a la “falsa seguretat” que es percep davant la COVID-19, i d’altra banda, ens confirmen que efectivament la gent li està donant més importància ara a la salut que abans d’aquesta fatal pandèmia.

 

javier-foncillas1- Javier Foncillas
Cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva i Coordinador de la Unitat d’Obesitat Mòrbida en el IDC Hospital Universitari Sagrat Cor.

“Li donem més importància a la salut ara qu abans del COVID-19. La societat s’ha sensibilitzat sabent que està en un bon estat de salut. Hem de tenir en compte que l’obesitat i la super-obesitat són un factor de risc per a la COVID-19 quant a la mortalitat.”

 

pedro-torrecillas2- Pedro Torrecillas
Director del centre mèdic d’Urologia i Criocirurgia Doctor Pedro Torrecillas. Acadèmic de la European Academy of Sciences, Arts and Literature. World Health Sharing Organization Vice President. Acadèmic de Ciències de la S. Ramón y Cajal.

“Actualment se li dóna moltíssima més importància a la salut que abans de la COVID-19, perquè la gent veu que la vida es pot perdre en un instant. Les mesures de prevenció i seguretat cal prendre-les molt de debò. Hem de confiar en les mesures que prenem i no deixar-ho tot a costa de la vacuna.”

 

manel-gorina3- Manel Gorina
Cap del Departament de Cirurgia Maxil·lofacial de la Clínica GD Mèdic, de la Clínica Onyar i Coordinador del Servei de Cirurgia Maxil·lofacial de l’Hospital Dr. Josep Trueta.

“En general, la gent és més conscient de la fragilitat del nostre sistema sanitari i la salut és una cosa primordial que passa per davant de tot.

La COVID-19 ha posat en evidència les nostres manques estructurals. Esperem que hi hagi un abans i un després de la pandèmia i faci reflexionar, primer, als polítics, i després a la població en general.”

 

Veure publicació original

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?