maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Manel Gorina dona una conferència de Postgrau a la UAB

conferència postgrau

Manel Gorina dona una conferència de Postgrau a la UAB

El divendres passat el doctor Manel Gorina va fer una conferència en el Postgrau en Cirurgia Oral, Implantologia i Periodòncia impartit per MaxiloDexeus i la UAB.

Va ser una conferència teòrica-pràctica, dedicada a elevació del sinus maxil·lar on a la tarda vam poder realitzar les pràctiques d’aquesta elevació amb els estudiants.

Aquest postgrau és impartit per diversos docents, tots professionals, on compartim els nostres coneixements, experiències i tècniques.

És un postgrau teòric-pràctic, on gràcies a aquesta combinació, donarà als alumnes els coneixements necessaris per a la col·locació d’implants dentals en tractaments habituals, així com també a treballar rehabilitacions prostodòntiques, rehabilitacions dentals, planificació i col·locació d’implants osteointegrats, etc. En unes instal·lacions modernes com són l’Hospital Universitari Quirón – Dexeus de Barcelona!

Permet als llicenciats en Odontologia i/o Medicina que estiguin cursant l’especialitat de cirurgia oral i maxil·lofacial, optar a sortides professionals com odontologia generalista, odontologia implantològica o cirurgia oral i maxil·lofacial.

Us deixem aquí més informació sobre el Postgrau en Cirurgia Oral, Implantologia i Periodòncia per si és del vostre interès:

Postgrado en Cirugía Oral, Implantología y Periodoncia impartido por MaxiloDexeus y la UAB

Gràcies per deixar-me formar part d’aquest projecte, un plaer compartir coneixements amb tots vosaltres!

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?