maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

MaxiloStetic a Girona: Com corregir les deformacions dentofacials i sentir-se bé amb un mateix

deformacions dentofacials

MaxiloStetic a Girona: Com corregir les deformacions dentofacials i sentir-se bé amb un mateix

Les deformacions dentofacials són anomalies en la forma i el desenvolupament dels ossos maxil·lars i mandibulars, que poden afectar la mossegada, la parla, la respiració i l’estètica facial. A més de les complicacions funcionals, aquestes deformacions poden tenir un impacte significatiu en l’autoestima i la qualitat de vida dels pacients.

Tipus de deformacions dentofacials:

Macrognàcia (mandíbula prominent)
Micrognàcia (mandíbula petita)
Asimetria facial
Mossegada creuada
Mossegada oberta
Mossegada profunda
Retrusió maxil·lar
Prognatisme (mandíbula avançada)

Tractament de les deformacions dentofacials:

La cirurgia maxil·lofacial és el tractament més eficaç per a corregir les deformacions dentofacials. A MaxiloStetic, a Girona, disposem d’un equip de cirurgians orals i maxil·lofacials altament qualificats i amb experiència en la realització d’aquest tipus d’intervencions.

Cirurgia ortognàtica:

La cirurgia ortognàtica és un tipus de cirurgia maxil·lofacial que es realitza per a corregir les deformitats òssies de la cara. En aquesta cirurgia, es reposicionen els maxil·lars i la mandíbula per a crear una mossegada funcional i una estètica facial harmoniosa.

Avantatges de la cirurgia ortognàtica:

Millora de la funció masticatòria
Millora de la parla
Millora de la respiració
Augment de l’autoestima
Millora de la qualitat de vida
El procés de la cirurgia ortognàtica:

La cirurgia ortognàtica és un procediment complex que requereix una planificació acurada. Abans de la cirurgia, el pacient se sotmetrà a una avaluació exhaustiva per part del cirurgià i d’un ortodontista. En aquesta avaluació, es duran a terme radiografies, models de la boca i escàners 3D per a planificar la cirurgia amb precisió.

La cirurgia ortognàtica es realitza sota anestèsia general i sol durar entre 2 i 4 hores. Després de la cirurgia, el pacient haurà de romandre a l’hospital durant uns dies per a recuperar-se. La recuperació completa pot trigar diverses setmanes.

Cirurgia estètica facial:

En alguns casos, a més de la cirurgia ortognàtica, els pacients poden beneficiar-se de la cirurgia estètica facial. A MaxiloStetic, oferim una àmplia gamma de procediments d’estètica facial, com ara la rinoplàstia, la blefaroplàstia i la mentoplàstia.

Com sentir-se bé amb un mateix:

La correcció de les deformacions dentofacials pot tenir un impacte positiu significatiu en l’autoestima i la qualitat de vida dels pacients. A més del tractament mèdic, és important que els pacients busquin suport emocional i social.

En resum, les deformacions dentofacials poden afectar significativament la funció i l’estètica facial, així com l’autoestima i la qualitat de vida dels pacients. La cirurgia maxil·lofacial, incloent-hi la cirurgia ortognàtica i la cirurgia estètica facial, pot ser una solució eficaç per a corregir aquestes deformacions i ajudar els pacients a sentir-se bé amb ells mateixos.

Vols saber més?, clic aquí!

Maxilostetic: La teva clínica dental de confiança a Girona.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?