maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Pírcings dentals: Com és el procés ràpid i fàcil?

Pírcings dentals

Pírcings dentals: Com és el procés ràpid i fàcil?

Els pírcings dentals són una forma única i creativa d’expressió personal que ha guanyat popularitat en els últims anys. Molts pacients ens pregunten sobre com és el procés de col·locació dels pírcings dentals i si és realment tan senzill com sembla. En aquest article, expliquem detalladament com funciona el procés, els seus avantatges i els punts clau a tenir en compte.

Què són els pírcings dentals?

Abans d’entrar en detalls sobre el procés, és important comprendre què són exactament els pírcings dentals. Un pírcing dental és una petita joia que es col·loca sobre la superfície d’una dent amb l’objectiu d’afegir un toc personalitzat i únic al somriure.

Com funciona el procés de col·locació?

El procés de col·locació d’un pírcing dental és relativament senzill i ràpid. Aquí teniu una descripció detallada dels passos involucrats:

Consulta inicial: La primera etapa és programar una consulta amb un professional qualificat en pírcings dentals. En aquesta consulta, es discutiran les opcions de joies disponibles, els materials utilitzats i els possibles efectes sobre la salut dental.

Preparació: Un cop decidida la joia i la ubicació, el dentista o especialista en pírcings dental començarà a preparar la superfície de la dent. Aquest procés implica netejar la dent i assecar-la adequadament per garantir una adhesió efectiva.

Aplicació de l’adhesiu: Se seleccionarà un adhesiu segur i específic per a aplicar el pírcing dental a la dent. L’adhesiu es col·loca amb cura sobre la part posterior de la joia.

Col·locació de la joia: Amb l’adhesiu aplicat, el professional col·loca amb precisió la joia sobre la superfície de la dent. Es garanteix que estigui ben centrada i segura.

Assecat i verificació: Després de col·locar la joia, s’aplicarà una llum especial o una substància de curació per assecar l’adhesiu i garantir una fixació adequada. Finalment, es verifica la posició i l’ajustament de la joia.

Avantatges d’un procés ràpid i fàcil

El procés de col·locació d’un pírcing dental ofereix diversos avantatges que el fan atractiu per a aquells interessats en una manera senzilla d’embellir el seu somriure.

Sense dolor: La col·locació del pírcing dental és relativament indolora i no requereix anestèsia.

Rapidesa: En comparació amb altres procediments estètics dentals, la col·locació del pírcing és molt ràpida i es pot completar en qüestió de minuts.

Personalització: Hi ha una àmplia varietat de formes, colors i estils disponibles per adaptar-se als gustos personals i estil de cada pacient.

Consideracions importants: Malgrat la facilitat del procés, és essencial tenir en compte alguns factors abans de decidir-se per un pírcing dental.

Salut dental: Mantenir una adequada higiene oral és clau per prevenir possibles problemes com la càries dental o la inflamació de les genives al voltant del pírcing.

Compromís a llarg terme: Abans de la col·locació, els pacients han de considerar si estan disposats a assumir la responsabilitat de mantenir i cuidar el pírcing dental a llarg termini.

En definitiva, el procés de col·locació dels pírcings dentals és una opció atractiva per a aquells que desitgen realçar el seu somriure amb una joia personalitzada i única.

Amb un procés ràpid i senzill, els pírcings dentals ofereixen una manera innovadora d’expressar-se, però és crucial mantenir una bona salut bucodental i ser conscient dels requisits de manteniment associats.

Per a més informació o si teniu preguntes sobre pírcings dentals, no dubteu a contactar amb nosaltres a MaxiloStetic aquí Girona. Estarem encantats d’ajudar-vos i proporcionar-vos tota la informació necessària per prendre una decisió informada sobre aquesta tendència estètica dental.

Si vols saber molta més informació, post visitar el nostre blog, fent clic aquí!

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?