maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Odontologia amb sedació: Superant la por al dentista a Girona

Odontologia amb sedació

Odontologia amb sedació: Superant la por al dentista a Girona

La por al dentista és una realitat que afecta a moltes persones. Per a alguns, aquesta por pot ser tan intensa que impedeix completament visitar el dentista, fins i tot quan experimenten dolor o molèsties. A Maxilostetic, som conscients d’aquesta realitat, i per això oferim odontologia amb sedació a Girona.

En aquest article, explicarem què és l’odontologia amb sedació, quins avantatges ofereix i per a qui està indicada. A més, proporcionarem informació sobre com es realitza un tractament amb sedació i què cal esperar després.

Què és l’odontologia amb sedació?

L’odontologia amb sedació és una tècnica que permet realitzar tractaments dentals en pacients que experimenten ansietat o fòbia dental. Durant la sedació, el pacient s’administra un medicament que l’ajuda a relaxar-se i a somnolència, sense arribar a perdre completament la consciència. Això permet que el pacient pugui tolerar el tractament dental sense sentir dolor ni ansietat.

Avantatges de l’odontologia amb sedació

L’odontologia amb sedació ofereix diversos avantatges, tant per al pacient com per al dentista:

  • Redueix l’ansietat i la por: El principal benefici de la sedació és que permet que els pacients que experimenten ansietat o fòbia dental puguin sotmetre’s a tractaments dentals sense patir angoixa ni malestar.
  • Augmenta la comoditat del pacient: La sedació ajuda el pacient a relaxar-se i a sentir-se més còmode durant el tractament. Això pot ser especialment beneficiós per a tractaments llargs o complexos.
  • Millora la col·laboració del pacient: Un pacient relaxat i tranquil és més propens a col·laborar amb el dentista, la qual cosa facilita la realització del tractament.
  • Permet realitzar tractaments més complexos: En alguns casos, la sedació pot permetre realitzar tractaments dentals que no serien possibles sense ella, com ara tractaments en nens o en pacients amb certs problemes mèdics.

A qui està indicada l’odontologia amb sedació?

Està indicada per a diversos pacients, incloent-hi:

  • Pacients amb fòbia o ansietat dental severa
  • Pacients amb reflex nàuseós agut
  • Pacients amb dificultats per controlar-se o per romandre quiets durant el tractament
  • Pacients que necessiten tractaments dentals llargs o complexos
  • Nens petits

Com es realitza un tractament amb sedació?

Abans de realitzar un tractament amb sedació, el dentista avaluarà el pacient per determinar si la sedació és adequada. En cas afirmatiu, el dentista explicarà al pacient el procés de sedació i respondrà a totes les seves preguntes.

El dia del tractament, el pacient arribarà a la clínica dental amb acompanyant. Se li administrarà el medicament sedant per via intravenosa o oral. El medicament actuarà ràpidament, induint un estat de relaxació i somnolència. El pacient romandrà conscient durant el tractament, però no recordarà res del que hagi passat.

Un cop finalitzat el tractament, el medicament sedant s’eliminarà del cos del pacient ràpidament. El pacient es despertarà desorientat al principi, però se sentirà completament normal al cap de pocs minuts.

Què cal esperar després d’un tractament amb sedació?

Després d’un tractament amb sedació, és important que el pacient estigui acompanyat per un amic o familiar durant les següents hores. El pacient haurà d’evitar conduir, operar maquinària o prendre decisions importants fins que els efectes de la sedació hagin desaparegut completament.

L’odontologia amb sedació és una opció segura i eficaç per a pacients que experimenten ansietat o fòbia dental. A Maxilostetic, oferim odontologia amb sedació a Girona per ajudar els pacients a superar la seva por i a rebre l’atenció dental que necessiten.

Si pateixes ansietat o fòbia dental, no dubtis a contactar amb nosaltres per a més informació sobre l’odontologia amb sedació. Disposem d’un equip de professionals experimentats i qualificats que t’ajudaran a sentir-te còmode i segur durant el teu tractament.

Vols saber més?, clic aquí!

Maxilostetic: La teva clínica dental de confiança a Girona.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?