maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Eyeliner per sempre: la micropigmentació d’ulls com a solució permanent

micropigmentació d'ulls

Eyeliner per sempre: la micropigmentació d’ulls com a solució permanent

La micropigmentació d’ulls:

L’eyeliner és un element essencial per a moltes persones en la seva rutina de maquillatge. Pot ajudar a definir els ulls, crear un look més dramàtic o simplement realçar la seva bellesa natural. Però, què passa si no vols haver de dedicar temps a aplicar-te l’eyeliner cada dia? Què passa si vols un resultat més durador i resistent a l’aigua i les esgarrapades?

La micropigmentació d’ulls: la solució

La micropigmentació d’ulls, també coneguda com a tatuatge d’eyeliner, és una tècnica que permet obtenir un eyeliner permanent. Es tracta d’implantar pigments a la línia de les pestanyes mitjançant un microneedle, aconseguint un resultat natural i durador.

Avantatges de la micropigmentació d’ulls

Durabilitat: L’eyeliner permanent pot durar fins a cinc anys, eliminant la necessitat d’aplicar-se l’eyeliner cada dia.

Resistència a l’aigua i les esgarrapades: El tatuatge d’eyeliner és resistent a l’aigua i les esgarrapades, perfecte per a persones que fan esport o que viuen en climes humits.

Resultat natural: La micropigmentació d’ulls pot crear un eyeliner de l’aspecte més natural, imitant la línia de les pestanyes existents.

Estalvia temps: Amb l’eyeliner permanent, ja no hauràs de dedicar temps a aplicar-te l’eyeliner cada dia.

Augmenta la confiança: L’eyeliner permanent pot ajudar a realçar la teva mirada i augmentar la teva confiança en tu mateixa.

Tipus de micropigmentació d’ulls

Hi ha diversos tipus de micropigmentació d’ulls que es poden realitzar, depenent de les teves preferències:

Eyeliner clàssic: Es tracta d’un eyeliner fi i definit que segueix la línia de les pestanyes.
Eyeliner difuminat: Crea un efecte més suau i natural, ideal per a persones que busquen un look més subtil.
Eyeliner amb cua: Perfecte per a crear un look més dramàtic i glamurós.
Procés de micropigmentació d’ulls

El procés es realitza en un centre d’estètica qualificat per un professional experimentat. El primer pas és dur a terme una prova d’al·lèrgia per assegurar-se que no hi ha reacció als pigments. Després, es dibuixa l’eyeliner desitjat sobre la parpella per a aprovar-lo amb el client. A continuació, s’aplica una crema anestèsica per a minimitzar les molèsties. Finalment, s’implanta el pigment a la línia de les pestanyes mitjançant un microneedle.

Cura posterior

És important seguir les instruccions del professional per a garantir una correcta curació. Això inclou evitar tocar la zona tractada, aplicar una crema antibiòtica i evitar l’exposició al sol i al maquillatge durant uns dies.

Contraindicacions

No està recomanada per a dones embarassades o en lactància, persones amb diabetis o malalties autoimmunes, o que tinguin infeccions a la zona dels ulls.

La micropigmentació d’ulls és una solució ideal per a persones que busquen un eyeliner permanent, resistent i natural. Si estàs cansada d’aplicar-te l’eyeliner cada dia i vols un look més definit i durador, la micropigmentació d’ulls pot ser la teva opció ideal.

Vols saber més?, clic aquí!

 

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?