maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Implantologia dental, com ha evolucionat

implantologia dental

Implantologia dental, com ha evolucionat

La implantologia dental ha experimentat una evolució significativa al llarg dels anys, revolucionant la manera com s’aborda la pèrdua de dents i millorant la qualitat de vida de milions de persones a tot el món. Des dels seus inicis fins avui, aquesta branca de l’odontologia ha experimentat avenços tecnològics i tècniques innovadores que han portat a resultats més efectius i duradors.

En les primeres etapes, els implants dentals es limitaven principalment a la col·locació de pròtesis fixes sobre les dents danyades o perdudes.

Tot i això, amb l’avenç de la tecnologia, es van desenvolupar implants de titani que es fusionaven amb l’os maxil·lar, brindant una solució molt més sòlida i funcional. Aquesta tècnica, coneguda com a osteointegració, va revolucionar la implantologia dental en permetre que els implants esdevinguessin una part integral de l’estructura òssia.

Amb el temps, s’han realitzat millores en els materials utilitzats per als implants dentals, cosa que ha permès una major resistència i durabilitat. A més, els avenços en tècniques quirúrgiques i eines de diagnòstic han millorat la precisió i l’eficiència dels procediments d’implantologia dental. La introducció de la tomografia computaritzada ha permès als professionals obtenir imatges en 3D del maxil·lar i els teixits circumdants, cosa que els ajuda a planificar amb més precisió la col·locació dels implants.

Un altre avenç important en la implantologia dental és l’adopció de tecnologies digitals.

La digitalització ha permès el disseny assistit per ordinador (CAD) i la fabricació assistida per ordinador (CAM), cosa que significa que els implants dentals es poden dissenyar i fabricar amb una precisió mil·limètrica. Això ha portat a una major personalització dels implants, cosa que garanteix un ajustament perfecte i una aparença natural.

La implantologia dental també ha experimentat avenços en la càrrega immediata dels implants. Anteriorment, els pacients havien d’esperar mesos perquè els implants s’integressin completament abans de col·locar les pròtesis dentals. Tot i això, amb els avenços actuals, és possible col·locar una pròtesi provisional immediatament després de la col·locació dels implants, cosa que permet als pacients gaudir d’un somriure complet de manera ràpida i convenient.

En resum, la implantologia dental ha evolucionat de manera significativa, passant de pròtesis fixes a implants de titani que es fusionen amb l’os maxil·lar. Els avenços en materials, tècniques quirúrgiques, diagnòstic per imatge i tecnologies digitals han millorat l’eficàcia i la durabilitat dels implants dentals. A més, la càrrega immediata d’implants ha reduït els temps d’espera per col·locar les pròtesis dentals. Aquests avenços continuen brindant als pacients, solucions dentals més segures, eficients i estèticament agradables. La implantologia dental continua evolucionant i és probable que veiem més avenços en el futur, cosa que millorarà encara més.

 

 

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?