maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

L’Otoplàstia: Recuperant la Confiança a través de l’Estètica Auricular

Otoplàstia

L’Otoplàstia: Recuperant la Confiança a través de l’Estètica Auricular

L’otoplàstia, també coneguda com a cirurgia d’orella, és un procediment que pot ajudar moltes persones a sentir-se més segures amb l’aspecte de les seves orelles i, al mateix temps, millorar la seva autoestima.

L’aparença física sempre ha estat una part crucial de la nostra identitat i autoestima. Les orelles, tot i que sovint passades per alt, tenen un paper important en la nostra aparença global.

Què és l’Otoplàstia?

L’otoplàstia és una intervenció quirúrgica que es realitza per millorar l’aparença de les orelles. Els pacients poden considerar aquesta cirurgia per diverses raons, com l’orella prominent, orelles desiguals o deformitats congeniaries. Aquest procediment no només pot millorar l’aspecte físic, sinó que també pot tenir un impacte positiu en la salut mental i emocional del pacient.

Motius per Sotmetre’s a l’Otoplàstia

Orelles Prominents:

Les orelles prominents, també conegudes com a orelles en format “d’orelles de bufador”, poden ser un motiu de preocupació per moltes persones. L’otoplàstia pot ajustar la posició de les orelles perquè s’ajustin més harmoniosament amb la cara, reduint la seva aparença prominent.

Orelles Desiguals:

Algunes persones poden tenir orelles desiguals a causa d’una lesió o una deformitat congeniaria. L’otoplàstia pot ser una opció per corregir aquestes diferències i aconseguir una simetria més equilibrada.

Confiança i Autoestima:

Sovint, les persones que se senten incòmodes amb l’aspecte de les seves orelles poden experimentar una manca de confiança i una baixa autoestima. L’otoplàstia pot ajudar-los a recuperar la seva confiança i millorar la seva imatge de si mateixos.

Efectes Psicològics Positius:

Les persones que han passat per una otoplàstia sovint informen d’una millora significativa en la seva salut mental i emocional. Assolir l’aspecte desitjat pot alliberar-los de la inseguretat i l’ansietat associades amb les seves orelles.

El Procediment d’Otoplàstia

L’otoplàstia és una cirurgia relativament senzilla que es realitza sovint en una clínica d’estètica o en un hospital ambulatori.

Aquest és un resum del procediment:

Consulta Inicial: El primer pas és una consulta amb un cirurgià plàstic qualificat. Durant aquesta consulta, el pacient pot discutir els seus objectius i expectatives amb el cirurgià, qui avaluarà l’orella i proporcionarà una orientació personalitzada.

Anestèsia: El procediment es du a terme generalment sota anestèsia local o sedació lleugera, de manera que el pacient estigui còmode i sense dolor durant la cirurgia.

Correcció: El cirurgià farà petites incisions a la part posterior de les orelles per accedir als teixits. Això permetrà ajustar la forma i la posició de les orelles segons les necessitats del pacient. Les incisions es tanquen amb sutures fines que són poc visibles després de la recuperació.

Recuperació: El temps de recuperació varia, però la majoria dels pacients poden tornar a les seves activitats normals en un parell de setmanes. És important seguir les instruccions del cirurgià per minimitzar els efectes secundaris i optimitzar els resultats.

Resultats de l’Otoplàstia

Els resultats de l’otoplàstia són sovint immediats i són permanents. Els pacients poden gaudir d’unes orelles més simètriques i una aparença general més equilibrada. A més de l’impacte físic, molts pacients experimenten un augment significatiu en la seva autoestima i confiança.

L’otoplàstia és una opció viable per a aquells que desitgen millorar l’aparença de les seves orelles i recuperar la seva confiança. Abordar les preocupacions estètiques pot tenir un impacte profund en la salut emocional i psicològica d’una persona, ajudant-los a sentir-se millor amb si mateixos i a gaudir d’una vida més plena.

Si estàs considerant l’otoplàstia, ens pots consultar per aconseguir els millors resultats possibles i assegurar una recuperació ràpida i segura.

 

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?