maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

La Llei Sara: La nova regulació per a la cirurgia estètica a Espanya

LLEI SARA

La Llei Sara: La nova regulació per a la cirurgia estètica a Espanya

La Llei Sara, recentment aprovada, ha marcat un punt d’inflexió en el camp de la cirurgia estètica a Espanya.

Aquesta normativa, impulsada amb l’objectiu de garantir la seguretat dels pacients i la professionalitat en els procediments quirúrgics, estipula que només els metges amb una especialització que inclogui formació en cirurgia estètica podran realitzar aquest tipus d’intervencions de manera legal al territori nacional.

En concret,

La Llei Sara especifica que les especialitats mèdiques que tenen al seu programa formatiu la cirurgia estètica són les úniques que tenen la capacitat legal per dur a terme aquests procediments.

Això inclou disciplines com la cirurgia plàstica, estètica i reparadora, així com la cirurgia maxil·lofacial, que a Maxilostetic, ubicada a Girona, oferim amb l’experiència i la garantia d’un equip mèdic altament qualificat.

Aquesta regulació representa un gran avenç per al sector, ja que estableix un marc clar i precís sobre qui pot i qui no pot practicar cirurgia estètica. Això no només protegeix els pacients de pràctiques inadequades, sinó que també assegura que les intervencions es facin sota els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

A Maxilostetic,

Estem plenament compromesos amb el compliment de la Llei Sara, oferint tractaments maxil·lofacials i estètics que compleixen amb totes les normatives vigents. El nostre equip de cirurgians maxil·lofacials compta amb la formació i experiència necessàries per garantir uns resultats òptims i segurs.

Amb la nova Llei Sara, els pacients poden estar més tranquils sabent que estan en mans de professionals legalment capacitats per a la seva intervenció.

Us deixem amb el comunicat de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Facial (SECPF):

COMUNICAT

La Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Facial (SECPF) se suma a la felicitació de la comunitat mèdica al Ministeri de Sanitat per la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat de l’Ordre SND/1002/2024, més coneguda com a Llei Sara, per la qual es determina que només les especialitats que tenen al seu programa de formació la cirurgia estètica podran realitzar procediments de cirurgia estètica de manera legal al territori nacional.

En el moment actual, cinc especialitats mèdiques via MIR: Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica, Dermatologia, Oftalmologia i Otorrinolaringologia tenen al seu programa de formació la Cirurgia Plàstica Facial. Els metges residents de les esmentades especialitats reben entrenament en aquests procediments.

La SECPF,

Fundada l’any 2015, ha lluitat des del principi per la defensa d’una pràctica de la Cirurgia Plàstica Facial científica, avantguardista i segura per al pacient, dedicant els seus esforços cap a activitats formatives, innovació i difusió a la població general de la informació necessària per seleccionar el seu professional d’una manera correcta.

Al llarg d’aquests dos darrers anys, la SECPF ha mantingut reunions amb el Ministeri de Sanitat durant l’elaboració de la llei per aportar la nostra experiència i punt de vista.

Agraïm la disponibilitat del Ministeri de Sanitat durant aquests mesos i felicitem el seu titular, la Dra. Mónica García, per haver elaborat una llei des del consens, centrada en el pacient i que posa Espanya a l’avantguarda normativa en els procediments de cirurgia estètica en l’àmbit europeu i mundial.

Agraïm també als més de 700 socis de la SECPF i a les societats científiques mare el seu suport al llarg d’aquest procés, que ha implicat una inversió important en temps i recursos i que ha finalitzat amb un resultat satisfactori per a totes les parts.

Firma, Eduardo Morera Serna
President de la Sociedad Española de Cirurgia Plàstica Facial

SECPF

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?