maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Descobreix els estimuladors de col·lagen: La revolució en medicina estètica per combatre la flaccidesa i rejovenir la teva pell

Estimuladors de Col·lagen

Descobreix els estimuladors de col·lagen: La revolució en medicina estètica per combatre la flaccidesa i rejovenir la teva pell

Amb el pas del temps, la producció de col·lagen a la pell disminueix, provocant la pèrdua d’elasticitat i l’aparició de flaccidesa.

Aquesta pèrdua de fermesa és un dels signes més evidents de l’envelliment i, fins fa poc, tractar-la de manera efectiva i natural representava un repte important en el camp de la medicina estètica.

No obstant això, els estimuladors de col·lagen han revolucionat el món dels tractaments estètics, oferint una solució eficaç per recuperar la joventut de la pell. A Maxiloestetic, som especialistes en tractaments facials avançats a Girona, i oferim aquesta tècnica innovadora que estimula la producció natural de col·lagen, combat la flaccidesa i rejoveneix els teixits de forma gradual i natural.

Què són?

Els estimuladors de col·lagen són productes injectables que, en ser aplicats a la pell, desencadenen un procés biològic natural que estimula la producció de nou col·lagen. A diferència d’altres tractaments d’ompliment que simplement afegeixen volum de manera immediata, els estimuladors de col·lagen treballen a un nivell més profund i sostingut en el temps, fomentant que el cos produeixi la seva pròpia reserva de col·lagen per mantenir la pell ferma i jove.

Com funcionen els estimuladors de col·lagen?

Aquest tractament s’aplica a través de petites injeccions als punts clau de la cara o altres zones del cos on es desitja millorar la fermesa. Els estimuladors de col·lagen, com el Sculptra o l’àcid poli-L-làctic, actuen com a catalitzadors en el procés de regeneració del col·lagen natural.

Quan s’injecta, aquest producte no omple directament les arrugues o línies fines, sinó que provoca una reacció en els teixits que afavoreix la producció gradual de col·lagen en els mesos posteriors. Això fa que la pell es vagi reafirmant de manera progressiva, amb resultats que poden durar fins a dos anys o més.

Els beneficis dels estimuladors de col·lagen

Són una solució excepcional per aquelles persones que volen millorar l’aspecte de la seva pell d’una manera natural i sense canvis dràstics. A continuació, et mostrem alguns dels beneficis principals d’aquest tractament innovador:

1. Rejoveniment natural i gradual

Un dels avantatges més destacats dels estimuladors de col·lagen és que els resultats no són immediats, cosa que permet una transició subtil i natural cap a una pell més ferma i rejovenida. A diferència d’altres tractaments que poden generar canvis sobtats en l’aspecte, els estimuladors de col·lagen afavoreixen una millora progressiva, cosa que et permet mantenir una aparença fresca i natural sense que es noti un canvi dràstic.

2. Combat la flaccidesa i millora l’elasticitat

A mesura que el cos produeix més col·lagen gràcies al tractament, la pell comença a recuperar la seva elasticitat i fermesa. Els estimuladors de col·lagen són especialment efectius per combatre la flaccidesa facial, però també poden utilitzar-se en altres zones del cos que han perdut fermesa amb el pas dels anys, com els braços, l’abdomen o les cuixes.

3. Efecte de llarga durada

Tot i que els resultats són graduals, una vegada que el cos ha produït suficient col·lagen nou, els efectes poden durar fins a dos anys o més. Això significa que no només aconsegueixes un resultat natural, sinó que també gaudeixes d’una millora a llarg termini que redueix la necessitat de retocs constants.

4. Estimula la teva pròpia producció de col·lagen

En lloc d’afegir substàncies externes que simplement omplen les arrugues o línies fines, els estimuladors de col·lagen treballen des de dins, desencadenant una resposta natural en el teu cos. Això et permet obtenir una pell més jove, ferma i saludable d’una manera autèntica, sense la necessitat d’alterar la teva estructura facial original.

5. Ideal per a múltiples zones del cos

Tot i que aquest tractament és molt popular per a la cara, els estimuladors de col·lagen també són una opció excel·lent per millorar l’aparença de la pell en altres zones del cos. Això inclou àrees que sovint mostren signes d’envelliment o pèrdua d’elasticitat, com el coll, l’escot, els braços, les mans i les cuixes.

Quin és el procés del tractament?

El procés de tractament amb estimuladors de col·lagen comença amb una consulta personalitzada a Maxiloestetic, on un dels nostres especialistes avaluarà les teves necessitats i determinarà les zones on es poden obtenir els millors resultats.

Un cop identificades aquestes àrees, s’administren injeccions d’estimuladors de col·lagen a la pell. Aquestes injeccions són ràpides i relativament indolores, ja que normalment es fa servir anestèsia tòpica per minimitzar qualsevol molèstia. Un cop finalitzada la sessió, pots reprendre la teva activitat diària sense necessitat de descans prolongat.

Els resultats comencen a ser visibles al cap de diversos mesos, a mesura que el cos genera nou col·lagen, i continuen millorant durant els mesos posteriors.

Preguntes freqüents sobre els estimuladors de col·lagen

1. Quant temps duren els resultats del tractament amb estimuladors de col·lagen?
Els resultats poden durar fins a dos anys o més, depenent de factors com l’edat, el tipus de pell i l’estil de vida de cada pacient.

2. Quan començaré a veure resultats?

Els resultats del tractament són graduals, ja que el cos necessita temps per produir nou col·lagen. Normalment, els pacients comencen a veure millores al cap de tres a sis mesos després del tractament.

3. Quantes sessions necessito?

El nombre de sessions necessàries pot variar segons les necessitats de cada pacient. En general, es recomanen entre dues i tres sessions espaiades durant uns mesos per aconseguir els millors resultats.

4. És dolorós el tractament?

La majoria de pacients experimenten molt poc dolor, gràcies a l’ús d’anestèsia tòpica durant les injeccions. A més, les molèsties posteriors solen ser mínimes, cosa que permet una recuperació ràpida.

Per què escollir Maxiloestetic per al teu tractament amb estimuladors de col·lagen?

A Maxiloestetic, som experts en medicina estètica i cirurgia maxil·lofacial a Girona, i el nostre equip està altament qualificat per oferir els tractaments més innovadors i efectius en el camp de l’estètica facial. Quan tries Maxiloestetic, tens la seguretat de rebre un tractament personalitzat, adaptat a les teves necessitats individuals i amb els estàndards més alts de qualitat.

Ens assegurem que cada pacient tingui una experiència satisfactòria i segura, amb resultats naturals que respectin la seva estructura facial i que millorin de manera notable l’aspecte de la pell. Els nostres tractaments amb estimuladors de col·lagen són una opció excel·lent per a aquells que busquen combatre la flaccidesa i obtenir una pell rejovenida sense intervencions invasives.

Els estimuladors de col·lagen representen una autèntica revolució en la medicina estètica, oferint una solució natural, efectiva i de llarga durada per combatre la flaccidesa i rejovenir la pell.

A Maxiloestetic, a Girona, et convidem a descobrir aquesta tècnica innovadora i personalitzada per millorar la teva pell, mantenint sempre un aspecte natural i harmoniós. Vine a visitar-nos i consulta com aquest tractament pot ajudar-te a sentir-te més jove i radiant!

Vols uns consells de medicina estètica per a tenir en compte?, clic aquí!

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?