maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Medicina estètica, uns consells a tenir en compte.

medicina estètica

Medicina estètica, uns consells a tenir en compte.

La medicina estètica és una branca de medicina que s’enfoca a millorar l’aparença física de les persones mitjançant procediments no invasius o mínimament invasius. Alguns dels tractaments més comuns inclouen farcits dèrmics, toxina botulínica, làser, entre d’altres. Abans d’optar per algun procediment, però, és important tenir en compte alguns consells per assegurar-se d’un resultat segur i satisfactori.

Busca un metge especialista:

La medicina estètica és una branca de la medicina que requereix habilitats especials i coneixements en anatomia, fisiologia i estètica. Per això, és fonamental buscar un metge especialista en medicina estètica que compti amb una àmplia formació i experiència a l’àrea.

Coneix les teves opcions:

Abans d’optar per algun procediment, és rellevant investigar i conèixer les diferents opcions que hi ha al mercat. Això us permetrà prendre una decisió informada i saber què esperar del tractament.

Considereu les vostres expectatives:

És considerable tenir en compte que els procediments de medicina estètica tenen els seus límits i no poden proporcionar resultats miraculosos. Per això, és bàsic tenir expectatives realistes i comprendre que els resultats poden variar d’una persona a una altra.

Mantingues una bona comunicació amb el teu metge:

És rellevant mantenir una bona comunicació amb el teu metge abans i després del procediment. Aquest haurà de conèixer les teves expectatives, antecedents mèdics i qualsevol altre factor que pugui influir en el resultat del tractament.

Segueix les recomanacions del metge:

Després del procediment, és bàsic seguir les recomanacions del metge per assegurar-se un resultat segur i satisfactori. Això inclou evitar activitats físiques intenses, exposar-se al sol, entre d’altres.

Busca un centre de qualitat:

En triar un centre de medicina estètica, és rellevant buscar-ne un que compti amb les millors pràctiques i tecnologies d’avantguarda. A més, haurà de disposar d’un equip mèdic altament capacitat i un ambient segur i acollidor.

Esperem que aquests consells us siguin d’ajuda abans de qualsevol intervenció estètica.

 

 

 

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?