maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

L’elevació de celles en cirurgia estètica

L'elevació de celles

L’elevació de celles en cirurgia estètica

L’elevació de celles, coneguda com a ritidectomia, és un procediment popular que té com a objectiu revertir els signes de l’envelliment facial i proporcionar una aparença més jove i radiant. Aquesta tècnica quirúrgica s’ha convertit en una opció atractiva per a moltes persones que busquen millorar la seva imatge i augmentar la seva confiança.

La cirurgia d’elevació de celles implica estirar i reposicionar la pell del rostre i el coll per corregir els plecs, les arrugues i altres signes d’envelliment, com ara la flaccidesa. És una intervenció que pot realitzar-se de diverses maneres, depenent de les necessitats i les preferències del pacient, així com de la valoració del cirurgià plàstic.

En general, la cirurgia es du a terme mitjançant petites incisions estratègicament ubicades al voltant de les orelles i el cabell. A través d’aquestes incisions, el cirurgià té accés per elevar els teixits facials i eliminar l’excés de pell, si és necessari. Això permet redefinir la forma de la cara i donar-li un aspecte més jove i fresc.

Una elevació de celles també pot combinar-se amb altres procediments estètics, com ara l’abdominoplàstia o la liposucció, per millorar encara més els resultats globals.

Tot i que és un procediment segur, sempre hi ha cert risc associat amb qualsevol cirurgia, per la qual cosa és crucial que el pacient sigui avaluat adequadament abans de sotmetre’s a l’elevació de celles.

És important que el pacient tingui expectatives realistes sobre els resultats que es poden obtenir amb aquesta cirurgia. Encara que l’elevació de celles pot produir resultats impressionants, no és un miracle contra l’envelliment, i el procés natural de l’envelliment continuarà amb el temps. No obstant això, els beneficis d’aquesta intervenció poden durar molts anys, i els pacients experimenten sovint un augment significatiu en la seva autoestima i seguretat.

Després de la cirurgia, els pacients poden esperar un període de recuperació, durant el qual és normal tenir inflamació, blaus i molèsties. Els cirurgians proporcionaran instruccions detallades sobre la cura postoperatòria per assegurar una recuperació òptima i uns resultats satisfactoris. També es pot recomanar als pacients evitar exposar-se al sol i utilitzar cremes hidratants per ajudar a la cicatrització.

L’elevació de celles és una opció efectiva per revertir els signes d’envelliment facial i millorar la confiança i autoestima dels pacients. Amb una bona planificació, avaluació i seguiment adequat, aquesta cirurgia pot oferir resultats impressionants que duraran al llarg del temps.

 

Si esteu considerant sotmetre-us a una elevació de celles, contacteu amb nosaltres per a discutir les vostres opcions i determinar si aquesta intervenció és adequada per a vosaltres.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?