maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Un tractament dental complet amb anestèsia general per a nens

dental

Un tractament dental complet amb anestèsia general per a nens

La salut dental dels nens és crucial i, a vegades, pot requerir tractaments més complexos.

Comprendre la importància d’aquests procediments i buscar opcions que minimitzin la incomoditat dels petits és fonamental.

En aquest sentit, el nostre equip de maxilostetic, format pel Dr. Gorina, la Dra. Alba Ribas i la instrumentista Sònia, va realitzar amb èxit un tractament dental complet amb anestèsia general per a una jove pacient.

Aquesta intervenció va abastar diverses extraccions, obturacions de càries i una higiene bucal exhaustiva, tot dut a terme en un sol acte d’1 hora. La pacient, acompanyada pels seus pares, va ser sotmesa a les proves prèvies i, un cop confirmada la necessitat de l’anestèsia general, es va procedir amb tota la diligència necessària.

Durant el procediment, les extraccions es van dur a terme amb extremada precaució per evitar complicacions. Les obturacions de les càries es van efectuar amb materials de la més alta qualitat, assegurant una durabilitat òptima. Per culminar, es va dur a terme una minuciosa higiene bucal per eliminar qualsevol taca i placa bacteriana, assegurant una salut dental òptima.

És important destacar:

Que, tot i la complexitat del tractament, la pacient es va despertar sense cap inconvenient postanestèsia i va poder tornar a casa amb els seus pares la mateixa tarda.

A maxilostetic, entenem les inquietuds que pot generar la visita al dentista, especialment per als més petits, i és per això que oferim la possibilitat de portar a cap tots els procediments odontològics quirúrgics amb anestèsia general en una única sessió, proporcionant als pacients la comoditat de tornar a casa el mateix dia.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?