maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Blanquejament dental

  /    /  Blanquejament dental

Blanquejament dental

El blanquejament dental és un tractament estètic per aconseguir les dents més blanques. Es pot fer a domicili o a clínica, però sempre sota la supervisió d’un professional, perquè cal tenir prèviament la boca en bones condicions: primer de tot sense càries per evitar sensibilitats, i, en segon lloc, assegurar que les dents no tinguin tosca ni taques perquè el producte arribi homogèniament a tota la superfície de les dents. Cada persona té un color diferent segons la quantitat de dentina i esmalt que presenta. A més influeixen els factors intrínsecs (tincions per tetraciclines, per exemple) i els extrínsecs (tipus alimentació, tabac…) que també ens afectaran en el resultat final.
 
Si estàs interessat o tens dubtes a maxilostetic personalitzem cada tractament. Consulta’ns que t’explicarem tots els detalls.

Categoria:
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?