maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Implants dentals

  /    /  Implants dentals

Implants dentals

Els implants dentals s’utilitzen per a substituir peces dentals absents. A maxilostetic som especialistes en implantologia oral. Després d’un estudi complet de la boca del pacient, els nostres professionals elaboraran un pla de tractament personalitzat en funció de les peces a substituir, la quantitat i qualitat de l’os.

Els implants dentals són una solució per a reposar dents perdudes. Un implant és un caragol de titani que s’introdueix a l’os maxil·lar, sobre el qual es col·locaran posteriorment corones o pròtesis que substitueixen en aspecte i funcionalitat a la dent perduda.

El 95% dels implants són de titani per ser un material biocompatible i que permet l’osteointegració, és a dir la fusió amb l’os. Malgrat que no es coneixen informes de pacients que hagin sofert una al·lèrgia o reacció al titani, algunes persones amb al·lèrgia a altres metalls es mostren poc inclinades a usar titani en els seus implants. Com a alternativa existeixen implants de zirconi que no són tan versàtils com els de titani en realitzar-se en una única peça en lloc de dos com els de titani.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?