maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Ortodòncia interceptiva (infantil)

  /    /    /  Ortodòncia interceptiva (infantil)

Ortodòncia interceptiva (infantil)

Cuidar de la salut bucodental dels nens i nenes és garantia d’un futur saludable. Durant l’etapa de la infància l’ortodòncia és molt més efectiva, sent més fàcil detectar problemes dels ossos maxil·lars i per tant corregir-los i solucionar-los de manera preventiva.
 
Des que surten les primeres dents permanents als 5-6 anys podem començar a tractar problemes dentaris. No obstant això, NO és necessari tractar a tots els nens amb ortodòncia infantil a aquesta edat. Només tractarem a aquells el problema dels quals ho requereixi. Per això, és fonamental que sigui revisat per un ortodoncista experimentat que ho valori.
Segons la Societat Espanyola d’Ortodòncia (SEDO) la primera visita al ortodoncista o dentista infantil, s’ha de realitzar als 6 anys.
 
Tipus d’ortodòncia interceptiva
L’ortodòncia infantil no té una altra fi que el d’adaptar-se al desenvolupament de la cara del nen, i depenent del seu problema, s’usarà un tipus d’ortodòncia o un altre.

  • Màscares de tracció extraoral: Per als problemes de mossegada que són conseqüència d’anomalies en els ossos facials s’utilitzen les anomenades màscares de tracció extraoral. La seva funció consisteix a estimular el desenvolupament del maxil·lar o el de la mandíbula. Malgrat el seu aspecte, són tractaments indolors, que duren aproximadament un any.
  • Disjuntor/expansor palatí: En els nens amb paladar fenedura o ogival, la seva anomalia es corregeix amb un aparell especial que rep el nom de disjuntor o expansor palatí. Aquests tractaments també tenen uns mesos de durada, després dels quals és freqüent que es realitzi un tractament amb brackets.
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?