maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Odontologia general

  /    /  Odontologia general

Odontologia general

L’Odontologia General tracta els problemes primaris relacionats amb la boca, dents i altres estructures. Normalment, sol ser el primer contacte del pacient amb l’odontòleg, que li realitza un diagnòstic inicial, resol els problemes de restauració de càries i deriva a l’especialista el tractament que el pacient requereix.

 

L’odontologia general o restauradora engloba els tractaments enfocats a la prevenció i cura de les de les peces dentals i el tractament de patologies dentals comunes.

 

Els principals tractaments que realitza l’odontologia general són: endodòncies, bruxisme, extraccions, odontologia conservadora: obturacions (empastaments), incrustacions, reconstruccions de peces dentals, segellat de fissures, restauració de càries, etc.

Categoria:
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?