maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Trastorns ATM

  /    /  Trastorns ATM

Trastorns ATM

Els trastorns de l’ATM són alteracions que poden provocar dolor i disfunció en l’articulació i en els músculs que controlen el moviment de la mandíbula. Són més freqüents entre les dones entre 20 i 40-50 anys. En casos excepcionals, pot afectar també nadons, ja que és possible néixer amb anomalies en l’articulació temporomandibular.
 
Existeixen tres tipus d’alteracions:

  • Dolor Miofascial: Pot aparèixer en pacients amb una articulació temporomandibular normal. La síndrome és causada per tensió, cansament o espasmes en els músculs mastegadors, provoca dolor en els músculs que controlen la mandíbula i, sovint, produeix anomalies en la mobilitat mandibular.
  • Asimetria interna: És la forma més comuna d’alteració articular. Està causada per un disc desplaçat, una mala alineació, una mandíbula dislocada o lesions de còndil. Els símptomes més freqüents són dolor articular localitzat i espetecs en moure l’articulació.
  • Alteracions degeneratives i inflamatòries
Categoria:
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?