maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Nova marca a la nostra botiga online: Mesoestétic.

Nova marca a la nostra botiga online: Mesoestétic.

Mesoestetic és una empresa que va néixer l’any 1984 i actualment és un referent en el sector de la cosmètica gràcies a les seves investigacions, desenvolupaments i innovacions. Els seus creadors són Joan Carles Font i Maria José Almansa, que són el Director General i el Gerent, tenen una experiència molt àmplia en el seu àmbit; el farmacèutic.

El seu objectiu és aportar solucions pels professionals de l’estètica, productes de màxima qualitat.

Aquests productes es regeixen sota protocols de seguretat, amb resultats avalats per estudis tècnics i eficaços gràcies a l’aplicació de procediments de controls farmacèutics.

La seva aposta de futur és la innovació i el desenvolupament, compromís i honestedat a més d’oferir productes eficaços i segurs.

Són per aquestes raons que nosaltres, a Maxilostetic, que hem obert a la nostra tenda online productes nous d’aquesta marca especialitzada en el desenvolupament, fabricació i comercialització de medicaments tòpics, productes sanitaris i nutricèutics entre altres.

Tenim productes antiarrugues, antiflacidesa, despigmentants, contra l’acne, d’higiene, d’hidratació, de lluminositat, per contornejar els ulls i de protecció solar.

Visita la nostra tenda online i descobreix els productes que oferim:
http://maxilostetic.com/categoria/mesoestetic/

També us deixem amb la pàgina oficial de la marca: http://www.mesoestetic.com/

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?