maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

RADIANCE DNA INTENSIVE CREAMS

RADIANCE DNA INTENSIVE CREAMS

És moment de deixar de comptar els anys. La casa de cosmètics Mesoestetic comptava amb una gamma de tres línies antiedat: energy C, collagen 360º i stem Cell, però ara ens sorprèn amb la gamma radiance DNA que permet combatre les alteracions estètiques provocades per l’envelliment de la pell.

El pas del temps afebleix els mecanismes interns de la pell, lesionant l’ADN i desequilibrant l’expressió d’alguns gens. Per això, la tecnologia de radiance DNA allibera biovectors capaços de mantenir de forma “intacta” el complex de substàncies en el cor de les cèl·lules.

Pel que fa a la línia la qual us volem presenmtar avui, està composta de cremes i el serums. Concretament, la RADIANCE DNA INTENSIVE CREAM s’aplica suaument al matí. És un producte antietat fet per reactivar les funcions vitals de la pell, com és la funció de barrera protectora i evita l’evaporació transpidèrmica d’aigua. S’aplica al matí. D’altra banda, la crema de nit, RADIANCE DNA NIGHT CREAM, com bé indica el seu nom s’aplica a la nit ja que aprofita l’estat de repòs natural de la pell per reajustar el metabolisme cel·lular i induir l’activitat dels gens responsables de la renovació de la pell durant el somni.

*Productes a la venda en la nostra botiga

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?