maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Ultimate W+ Integrity Mask

Ultimate W+ Integrity Mask

Ultimate W+ Integrity Mask

Per reduir els danys provocats pel sol i la aparción de taques des dels laboratoris Mesoestetic ens proporcionen una solució efectible, han creat la mascarilla Ultimate W+ Integrity Mask que conté un exclusiu sèrum enriquit amb un complex de substàncies actives format per àcid hailurònic, aloe vora i alantoína, que a més de proporcionar un profund efecte hidratant, ens ajudarà a calmar les zones vermelloses que queden a la pell provocades pel sol, reduint també la possibilitat que apareguin taques.

Aquesta s’adapta perfectament a la superfície cutània gràcies al seu exclusiu disseny ergonòmic. Permet una excel·lent permeabilitat cutània i penetració de substàncies actives cap a les capes més profundes de la pell. Incorpora un exclusiu serum enriquit amb [meso]white complex per prevenir i atenuar eficaçment l’aparició de hiperpigmentaciones i limitar la producció excessiva de melanina, aconseguint una potent acció blanqueante.

Després de 20 minuts, la pell està completament hidratada i recupera la seva lluminositat i transparència. Fresca i radiant, la pell està visiblement redensificada.

*Ja disponible a la nostra botiga

Deixa un comentari

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?