maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

La periodòncia: què és i per què és important per a la salut dental

periodòncia

La periodòncia: què és i per què és important per a la salut dental

La periodòncia és l’especialitat de l’odontologia que es dedica a la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties que afecten els teixits que envolten i subjecten les dents, com les genives, l’os alveolar, el lligament periodontal i el ciment radicular. Aquestes malalties s’anomenen malalties periodontals i les més freqüents són la gingivitis i la periodontitis, també coneguda com a piorrea.

Les malalties periodontals són causades per l’acumulació de placa bacteriana i càlcul dental (també anomenat sarro) sobre les dents i les genives, que provoquen una inflamació i una infecció dels teixits. Si no es tracten a temps, poden provocar la pèrdua de les dents i fins i tot afectar altres òrgans del cos, com el cor o els ronyons.

Per això, és molt important mantenir una bona higiene bucal i visitar regularment el dentista per a una revisió i una neteja professional.

A Girona, hi ha moltes clíniques dentals que ofereixen serveis de periodòncia, però una de les més destacades és la Clínica Dental Maxilostetic, que compta amb un equip d’odontòlegs especialitzats en implants dentals i tractaments d’estètica gingival.

A la Maxilostetic, els pacients reben una atenció personalitzada i de qualitat, amb les últimes tecnologies i els millors materials.

Els tractaments de periodòncia que realitzen són:

Raspallat i allisat radicular:

És una tècnica que consisteix a eliminar la placa bacteriana i el càlcul dental de les superfícies de les dents i les arrels, mitjançant instruments manuals o ultrasònics. Això permet reduir la inflamació i la sagnia de les genives i millorar l’adhesió dels teixits a les dents.

Curetatge:

És una intervenció quirúrgica que consisteix a obrir les genives per accedir a l’os alveolar i eliminar el teixit infectat i el càlcul dental que no es pot extreure amb el raspallat i allisat radicular. Això permet regenerar l’os i evitar la pèrdua de les dents.

Empelt de geniva:

És una tècnica que consisteix a trasplantar teixit gingival d’una altra zona de la boca o d’un donant a la zona afectada per la recessió gingival, que és quan les genives es retrauen i deixen exposades les arrels de les dents.

Això permet cobrir les arrels, millorar l’estètica i protegir les dents de la sensibilitat i la càries.

Regeneració òssia:

És una tècnica que consisteix a aplicar materials biològics o sintètics que estimulen el creixement de l’os alveolar que s’ha perdut per la periodontitis. Això permet augmentar el suport de les dents i facilitar la col·locació d’implants dentals si cal.

Si vols saber més sobre la periodòncia i els seus beneficis per a la teva salut dental, no dubtis a contactar amb nosaltres a Maxilostetic, situada al Carrer Barcelona 59 bis, 17002 a Girona.

Allà t’atendrem amb professionalitat i amabilitat i t’informarem sobre els tractaments més adequats per al teu cas.

Recorda:

Que la periodòncia és la base per a una boca sana i bonica.

 

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?