maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Rehabilitació dental mitjançant carilles

Rehabilitació dental mitjançant carilles

Rehabilitació dental mitjançant carilles

Actualment, en l’àmbit de l’odontologia estètica un dels tractaments amb més demanda són les carilles dentals. Aquestes són unes peces primes que es fixen a la superfície de les dents i que, en usar-les, l’aparença millora de manera substancial. Així mateix, el seu èxit rau que les persones aconsegueixen l’estètica dental que desitgen de manera ràpida i fàcil.

Una de les raons per prescriure l’ús de carilles és el blanquejament dental. De vegades, el dany a l’esmalt de les dents és tan profund que no és possible treure les taques pels mètodes convencionals. En aquest moment, es fa imprescindible utilitzar facetes per obtenir unes dents blanques.

Ens agrada crear somriures amb la filosofia més conservadora, respectant, sempre que poguem, les dents naturals del pacient.

Rehabilitació dental mitjançant carilles
Dra. Olga Rull
Protèsic Pere Simon

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?