maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

Somriu amb confiança: Descobreix els millors consells en ortodòncia

Dona somrient amb ortodòncia

Somriu amb confiança: Descobreix els millors consells en ortodòncia

L’ortodòncia és una branca de l’odontologia que s’enfoca a corregir els problemes de mossegada i de posició de les dents.

Si estàs considerant rebre tractament ortodòntic, hi ha alguns consells que cal tenir en compte per obtenir els millors resultats.

Consulta un ortodontista certificat:

Un ortodontista és un dentista especialitzat a corregir els problemes de mossegada i de posició de les dents. Assegureu-vos de triar un ortodontista certificat per una organització reconeguda.

Comença d’hora:

Com més aviat comenci el tractament ortodòntic, més fàcil serà corregir els problemes de mossegada i de posició de les dents. La majoria dels ortodontistes recomanen que els nens siguin avaluats per primera vegada als 7 o 8 anys.

Mantingues una bona higiene bucal:

La higiene bucal és essencial durant el tractament ortodòntic. Raspalla les teves dents després de cada menjar i fes servir fil dental i esbandida bucal per mantenir les teves dents i genives saludables.

Segueix les instruccions de l’ortodontista:

L’ortodontista et proporcionarà instruccions detallades sobre com cuidar les teves dents i dispositius ortodòntics. Seguiu aquestes instruccions al peu de la lletra per aconseguir els millors resultats.

Evita aliments durs i enganxosos:

Aliments durs i enganxosos, com ara caramels durs i gomes de mastegar, poden danyar els bràquets i els filferros ortodòntics. Evita aquests aliments durant el tractament ortodòntic.

Participa en activitats esportives amb protecció:

Si practiques esports, és important que facis servir un protector bucal per prevenir lesions a la boca durant el tractament ortodòntic.

Assisteix a les teves cites regulars:

És rellevant que assisteixis a les teves cites regulars amb l’ortodontista per assegurar-te que el tractament estigui progressant segons el que ha previst.

No et saltis cites:

No et saltis cites amb l’ortodontista, ja que això pot endarrerir el progrés del tractament.

Sigues pacient: El tractament ortodòntic pot portar diversos mesos a solucionar-se.

Ens cal tenir molt en compte aquests consells en l’ortodòncia.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?